Ivo - třeba Ti tam zabudovali nějaký tajný magnetizer, který Ti šetří palivo a přidává na výkonu, protože Ti to lítá slušně, o tom žádná
Já už to jednou psal - když mi to střílelo vlivem chudý směsi při nízkým zdvihu zpět do sání, tak jsem zkoušel, jak moc to ovlivní hlavní tryska a šroub bohatosti - hlavní trysku jsem dal až 45 (původní je tam tuším 38 nebo 39) a do toho povolil šroub bohatosti - volnoběh byl bohatej tak, až se to dusilo, ale při lehkým držení plynu to do sání vlivem chudý směsi pořád střílelo. takže u mě by to trysky stejně nevyřešily a jsem rád, že jsem se dostal k těm jehlám.
Michal - já to mám jednoduchý - místo katalyzátorů mám obyčejný nerezový trubky, takže by ničemu nevadilo do nich udělat přirubu na lambdu. mně se líběj ty kompletní stavebnice kdy to jen propojíš lambda - analyzer - NTB a zobrazuje Ti to rovnou A/f ratio. ale ty jsou právě docela drahý. Jurawood na motorkářích si koupil skládačku a všechno si to popájel - tohle já bych nedal. další problém je, že nemám páru, jak přesně lambda funguje - tzn. pro mě by byla vhodná jen ta hotová krabička, co připojíš a ta je zase poměrně drahá. k lambdám přístup mám - montuju je, ale zaměstnavatel mě platí vcelku dobře, takže to si raděj člověk koupí, než kvůli dvoum tisícům riskovat vyhazov
Ta svíčka colortune, co mám, je vcelku k prdu - nebo vlastně jen zjistíš chudý/bohatý - ale nevíš, jak moc chudý bohatý, chtělo by to právě znát jakej poměr palivo/vzduch tam jde.