Super povedená akce, stálo to. Dík všem za super atmosféru a Pavlovi za tento sraz. Cesta ze šumavy na sraz byla v pohodě až na zlomený šroub na seřizování ventilů (bez něj to nechtělo jet)

. Naštěstí ve Ždírci nad Doubravou jsme narazili v místním pneuservisu na hodného soustružníka, který nám ochotně vyrobil náhradu - tímto mu ještě jednou MOOOOC děkuji. Vyjížďka neměla chybu, přesně takhle náročná vyjížďka se nám líbila, jen jsem se modlil, aby to Dněpřík vydržel. Po cestě zpět to Pepovi nějak odmítalo postupně poslušnost, tak jsme se ploužili do kopců asi 20km rychlostí a po rovině asi 60km. Do Hradce Králové jsme tímto závratným tempem dorazili okolo půl druhé a po hrubém odhadu se nám nechtělo jet celou noc, tak jme přikročili k plánu B. Povolal jsem pohotovostní skupinu (manželku s dcerou), aby nám vyrazlily vstříc. Pepu jsme vzali na lano a poněkud jsme tím zvýšili cestovní tempo návratu. Za Pelhřimovem v obci Čížkov mi bylo Dněpříka už moc líto, tak jsem tam nechal Lukáše s Pepou v teple restaurace čekat na odvoz a vyrazil jsem už dále sám. Dále už to bylo vcelku bez závad, jen mi nějak nefungovalo vyhřívání, tak jsem se ohříval o válce. Po cestě jsem si vystřídal snad všechny rozmary počasí od sněžení přes déšť, sluníčko až po náledí. Domů jsem dorazil okolo půl osmé večer docela promrzlý, zvenku oschlý, uvnitř mokrý ale spokojený. A poučení? No vozit nějaké náhradní díly a věnovat pozornost ochraně před vodním živlem v podobě jakýchkoli srážek.
A zde je pár našich fotek z této akce.
http://jirka-mt-9.rajce.idnes.cz/Vstreca_2012