Встреча Фронтовиков 2012

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
veverka

Re: Встреча Фронтовиков 2012

Nový příspěvek od veverka »

Moc povedená akce, jen bych teď potřebovala ještě den volna :mrgreen:

http://suzuveverka.rajce.idnes.cz/Vstre ... vikov_2012

Uralu se tam tak líbilo, že nechtěl domů a posledních pár km nám to dával dost důrazně najevo :lol:
A počasí prověřilo jak techniku, tak nový součásti motooděvu, takže je zase co vylepšovat :mrgreen:
белка
"hydroveverka"
panther

Nový příspěvek od panther »

luxusni akce,fajn lidi,akorat to pivo bylo v patek asi otravene nebo co.Káčko letelo domu jako vitr,deset kilaku pred vrbnem se kouslo,takze opet chlazeni snehem a mlhova clona k pobaveni domorodcu.bylo mi cti s vami opet sdilet vikend a zazitky.
švinda

Nový příspěvek od švinda »

Zdarec, v kolik hodin jste přijeli v sobotu z vyjíždky ? Byl jsem se tam na vás podívat s maminou , od 14,30 do 17,15 jsme tam čekali a nic, pak jsme museli dál. Co Radek měl tam MB-čko ,nejelo mu to ?

měj te se a těším se na vás na další akci.

Švinda
Němec
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Němec »

škoda tý oblevy co? ale v těch lesích vypadá, že bylo ještě parádně :)
Zdeněk koukám z toho pomalu ale jistě tvoří parník, jen tu nádrž u Burana nějak nemůžu poznat, asi mi šišatí monitor :)
Ural Ranger 2008, 22tis km
Michal

Nový příspěvek od Michal »

Vstréča byla výborná! Vyjížďka perfektní. Počasí na vyjížďku v rámci možností vyšlo dobré, v neděli nám celou cestu pršelo nebo sněžilo. Za cestu jsem 2x vypouštěl vodu z karburátorů a jednou mi probíjela cívka na kryt zapalování. To je taky nápad montovat cívku do motoru...

Švinda: Vyjížďka vyšla časově ideálně, vrátili jsme se za soumraku. Možná jsme měli vyjet dřív, abychom mohli déle jezdit po lese :-)

Němec: Sníh byl měkký, tak dával občas docela zabrat. Až na to, že nám občas pršelo ze stromů, ta obleva znát nebyla.

Zdeňek získal diplom Miss za nádrž jeho Kursku :D
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Vstréča parádní, rovněž vyjížďka a sestava lidí.
Konečně jsem prověřil jak se jezdí v těžším terénu a na sněhu s pohonem sajdy a i přesto, že jsem nevyjel všechno bez pomoci, je to znát. Ale když jsem viděl, jak jede Dněpr s pohonem a uzávěrkou, už se těším jak tam tu uzávěrku budu mít. I když vidět kaskadérské kousky Jirky s Lukášem na jednokolce a jízdu Pepy bez kulometčíka rovněž na jednokolce - zážitek. A jako tradičně Lukáš a Veverka - nezmaři při pomoci ostatním.
A jeden poznatek a to, že není dobré jet v mokrém a hlubokém sněhu na Dněpru hned za Michalovým Uralem. To co on se svojí světlou výškou zvládl v pohodě , na to Dněpr neměl a navíc spojce se to vůbec, ale vůbec nelíbilo. Byla cítit ještě po dojezdu do Litoměřic. A zpáteční cesta mi připomínala jeden návrat z Rozhraní a to 250 km pořád voda, voda, voda a místy sníh.
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

:D Super povedená akce, stálo to. Dík všem za super atmosféru a Pavlovi za tento sraz. Cesta ze šumavy na sraz byla v pohodě až na zlomený šroub na seřizování ventilů (bez něj to nechtělo jet) :roll: . Naštěstí ve Ždírci nad Doubravou jsme narazili v místním pneuservisu na hodného soustružníka, který nám ochotně vyrobil náhradu - tímto mu ještě jednou MOOOOC děkuji. Vyjížďka neměla chybu, přesně takhle náročná vyjížďka se nám líbila, jen jsem se modlil, aby to Dněpřík vydržel. Po cestě zpět to Pepovi nějak odmítalo postupně poslušnost, tak jsme se ploužili do kopců asi 20km rychlostí a po rovině asi 60km. Do Hradce Králové jsme tímto závratným tempem dorazili okolo půl druhé a po hrubém odhadu se nám nechtělo jet celou noc, tak jme přikročili k plánu B. Povolal jsem pohotovostní skupinu (manželku s dcerou), aby nám vyrazlily vstříc. Pepu jsme vzali na lano a poněkud jsme tím zvýšili cestovní tempo návratu. Za Pelhřimovem v obci Čížkov mi bylo Dněpříka už moc líto, tak jsem tam nechal Lukáše s Pepou v teple restaurace čekat na odvoz a vyrazil jsem už dále sám. Dále už to bylo vcelku bez závad, jen mi nějak nefungovalo vyhřívání, tak jsem se ohříval o válce. Po cestě jsem si vystřídal snad všechny rozmary počasí od sněžení přes déšť, sluníčko až po náledí. Domů jsem dorazil okolo půl osmé večer docela promrzlý, zvenku oschlý, uvnitř mokrý ale spokojený. A poučení? No vozit nějaké náhradní díly a věnovat pozornost ochraně před vodním živlem v podobě jakýchkoli srážek.
A zde je pár našich fotek z této akce.
http://jirka-mt-9.rajce.idnes.cz/Vstreca_2012
Michal

Nový příspěvek od Michal »

Video:

Moc akčních záběrů nemáme, protože v ty okamžiky nebylo možné točit foťákem.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

:) Hezké, škoda že je to už doba minulá :( . Bylo tam fakt fajn. Snad se také konečně dokopu k vytvoření nějakého toho našeho videa.
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Konečně se mi podařilo dát na rajče fotky. http://dneprak.rajce.idnes.cz
Tom

Nový příspěvek od Tom »

Taky přidávám pár fotek z povedené Vstéči
http://dnepry.webnode.cz/fotogalerie/vs ... r-trebova/
Odpovědět