no vidíš to... Právě že zastudena perfektně chytá (bez plynu samozřejmě...) Na volnoběch (se sytičem) běží v pořádku, žádné flusání, skomírání, nic takového. Ale jakmile cvrnknu do plynu dusí se, nejde do otáček

Prostě motor dobře zastudena běží jen na volnoběh.
Zkoušel jsem měnit bohatost - nic, pořád stejné. Vyměnil jsem autom. sytič za manuální - malinko teď pomáhá když stáhnu zastudena sytič tak to jakoby trochu do otáček jde, ale hooodně bídně, rozhodně ne na popojetí s kolkou a navíce to na volnoběh pak samozřejmě chcípá.
Jakmile se motor ohřeje běží v pořádku, jde za plynem, žádné díry, volnoběh stavitelnej a všechno je ok.
Tak nevím kde je chyba. Ještě mě napadla svíčka, ale ta je tam nová, má najeto necelých 400km.
Filtr čistej, novej.
Nebo třeba neovlivní toto studené chování (nemožnost přidání plynu) nastavení ventilů? Na ty se taky chystám
Nebo cdi???
Samozřejmě to není stříkačka, jasně, ale přece i jednoduší karburátory co znám tak zastudena vytočit jdou.
Třeba obyčejnej pincek zastudena jede. Žádnej zázrak ale jede. Nevím.
Dej (dejte) prosím typy co zkusit a v jakém pořadí by jste to dělali vy? Podložit trysku? Jinou svíčku? Ventily?
Díky moc.