Zdravím všechny účastníky srazů sovětských motocyklů.
Ti, kteří byli posledním srazu v Lounkách U Trumpetky, mohli zhlédnout ve formě prezentace jak u nás vůbec vznikly tyto srazy. Podařilo se mi dopátrat se až k úplným začátkům a zdokumentovat je do současné doby. Ale z některých srazů jsem nenašel žádný záznam. Konkrétně mi chybí 1. ročník - Stvořidla 1999, málo je ze Stvořidel 2000, 2001.
Dále nemám Bukáček 2014, 2015 červen - P. Kučera, 2015 - září P. Kučera, 2017 červen - P. Kučera, 2018 - září P. Kučera, 2019 - září P. Kučera.
Takže pokud se najde někdo, kdo z uvedených srazů nějakou fotku má a bude ochotný mi ji poslat, budu rád. Případně pokud má nějakou zajímavou fotku i z jiných srazů.
Bylo by škoda, kdyby se v tomto dokumentu objevila pouze poznámka, že sraz proběhl.
V současné době je již vše hotovo kromě posledního srazu v Rozhraní. A ještě počkám na podzimní sraz u Pavelků a potom to již uzavřu.
Jak to bude celé, není problém dát to na CD a pokud by měl někdo zájem , můžu mu CD dát.
Fotografie ze srazů.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.