díky
indukční cívka
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
indukční cívka
čau, máte někdo zkušenost s touto cívkou od Pavla ? http://obchod.mrp.cz/ural/Data/Obrazky/civka_tcid.jpg
díky
díky
Re: indukční cívka
podle tvaru jádra je pravděpodobně určená pro CDI zapalování. nejspíš bude k zapalování od ignitechu, s kterým pavel spolupracuje. na kladívka bude nepoužitelná.
Dněpr 11 solo/side
-
Dneprstein
No, Pavel tvrdí, že tuhle (narozdíl od té druhé v nabídce) na kladívka použít lze. Asi bych mu věřil...
právě píše že je i na kladívka
tak to se jí neboj, a dej jí tam. kdybys měl problém, tak to Pavel určitě vyřeší.
Dněpr 11 solo/side
Ahoj, montoval jsem ji nedávno kolegovi do Dněpra s originál zapalováním a zatím plná spokojenost. Najeto jen asi 200km a bez problémů - funguje. 
dobře tak ju objednávám 
aloha...
O výkendu jsem namontoval dvouvývodovou indučku od pavla...
Zlepšilo se mi.: motor drží volnoběh
jde pravidelně na oba válce
podstatně lepší vlastnosti při jízdě
lepší start
předtím jsem tam měl uplně novou originál cívku, a pak několik dalších "povedených originálů"
Mohu jen doporučit (životnost se ukáže časem)
lepší start
předtím jsem tam měl uplně novou originál cívku, a pak několik dalších "povedených originálů"
DNĚPR 11-1974, DNĚPR19-1993,3ks M72-????, a spousta dalších samohybných vejhyklů
a můžu se zeptat jak si řešil uchycení ? nebo spíš kde ju máš danou já bych ju chtěl přidělat na rám pod nádrž ale rám je po laku takže přivařování nákých držáků nepřipadá v ůvahu a profil rámu je takovej všelijakej tak nevím jak udělat náký schopný pevný uchycení.Jirka-hk píše:aloha...
lepší start
Díky za radu
aloha...
přidělal jsem ji pod nádrž na držák motoru, ale protože mi nevycházela tak, jak bych si představoval, tak jsem na přední část držáku navařil packu cca 30mmx30mmx3mm, svrtal a dodělal rozpěrný trubičky... Vývodama na svíčky je směrem dozadu...
přidělal jsem ji pod nádrž na držák motoru, ale protože mi nevycházela tak, jak bych si představoval, tak jsem na přední část držáku navařil packu cca 30mmx30mmx3mm, svrtal a dodělal rozpěrný trubičky... Vývodama na svíčky je směrem dozadu...
DNĚPR 11-1974, DNĚPR19-1993,3ks M72-????, a spousta dalších samohybných vejhyklů
Nemáte někdo náhodou starou indukční cívku, klidně nefunkční s označením JG-4085? Jde mi jen o obal aby byl nepoškozený.
M-72, 1952
mám doma zbytečně cívku, která zároveň slouží jako horní držák motoru, je pro motor s rozdělovačem - má jen jeden vývod.
Dněpr 11 solo/side
Ta cívka co jsem psal je pro rozdělovač a je uchycena na horním držáku motoru, ale rozhodně neslouží jako horní držák motoru. Je na něm pouze uchycena dvěma šrouby....
M-72, 1952
au asi 14 dní se pokouším rozchodit a seřídit Urálka.Odchazejí mi stále svíčky.Nejdříve jsem dal nový odstředivý regulátor,bylo to lepší.pak sem zjistil,že je přerušená jedna fajfka,dal jsem je nové,ale stejně to není ono.V sobotu jsem byl na burze a narazil náhodou na origoš nový bezkontakt,tak jsem ho tam dal,Jiskra je o poznání větší a má lepší modrou barvu.Ale stejně se mi svíčky po krátké jízdě přestanou házet.Takže už zbývá jen ta cívka(mám tu opletenou hadrovou).Koukal jsem jak ste o ni psali viz začátek,ale píšou tam,že je na 12v a ja mam 6v a další věc je,že chci zachovat její umístění.(kvůli testaci a líp to vypada).Původní majitel asi s tim uz mel problem,protoze mám vyřízlý kus toho víka rozvodu,tak by ji už teplo nemělo zničit.Ja to nechapu,kdyz sem to koupil,tak to jezdilo a ja reším problém za problémem:-))
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
-
Dneprstein
Ta cívka umírá naprosto bez varování. Mě umřela normálně během jízdy po Strakonický a zůstal jsem stát na Zbraslavi...