Ve čtvrtek jsem si koupil K650 a jelikož jsem o existenci těchto strojů ještě minulý ani nevěděl tak sem do toho spadl rovnýma nohama
Záměna kol
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
-
Filip6
Záměna kol
Dobrý den,
Ve čtvrtek jsem si koupil K650 a jelikož jsem o existenci těchto strojů ještě minulý ani nevěděl tak sem do toho spadl rovnýma nohama
Nejspíš tady s mým záměrem udělat motorku do stylu BMW nebudete sympatizovat ,ale mě se to tak prostě líbí a s tímto plánem sem si ji taky kupoval
No abych přišel k jádru věci,mám tam nyní kola s velkým hliníkovým bubnem a kontaktoval mě pán co by se mu tyto kola k vůli originalitě hodily na jeho motorku a mě by za ně dal kola s takovým jakoby ,,půlbubnem" které by se vzhledově hodily zase mě. Chtěl bych vás teda poprosit jestli by někdo nevěděl zda jsou tyto kola mezi sebou záměnná a co to všechno obnáší. Jako jestli mi to vleze do vidlice,jestli je tam stejný průměr osy,jak je to potom s brzdama a jak tam pasuje zadní náhon. Předem děkuji za odpověď 
- Honda Wanderer
Re: Záměna kol
Já to říkám furt, že tady chybí ten smajlík, co buší hlavou do zdi.
Vykašli se na výměnu. Jediné, čeho dosáhneš je výrazně nižší brzdící účinek. A s tou předělávkou budeš jen pro srandu. Ale to už jsi tady určitě vyčetl...
Vykašli se na výměnu. Jediné, čeho dosáhneš je výrazně nižší brzdící účinek. A s tou předělávkou budeš jen pro srandu. Ale to už jsi tady určitě vyčetl...
Don't give in without the fight!
Myslím že jsi čekal takovou odezvu, jak reagoval na tvůj příspěvek kolega nade mnou..
souhlasím plně s ním. Navíc ta tvoje motorka nemůže bmw ani připomínat, je to zcela jiná konstrukce. Ukázat se pak s touto nastříkanou v šedé barvě se znaky bmw bych se dnes už styděl. Přestože jsem kupoval ruskou motorku se stejným úmyslem jako máš teď ty.
souhlasím plně s ním. Navíc ta tvoje motorka nemůže bmw ani připomínat, je to zcela jiná konstrukce. Ukázat se pak s touto nastříkanou v šedé barvě se znaky bmw bych se dnes už styděl. Přestože jsem kupoval ruskou motorku se stejným úmyslem jako máš teď ty.
M-72
Vykašli se na tu přestavbu na BMW bastl a dej to do původního stavu kdy to bude mít věčí cenu než ten BMW bastl!!
Jak psali výše soudruzi v životě s toho neuděláš BMW a budeš jen druhým pro smích
Jak psali výše soudruzi v životě s toho neuděláš BMW a budeš jen druhým pro smích
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
- Honda Wanderer
No dělej si s tím, co chceš. Vyměnit jde. Ale ty půlbubny fakt brzděj naprd.
Don't give in without the fight!
Nemám v plánu nahánět se s Rossim
navíc bez sajdky, možná to tak hrozné nebude, i když při tlačení samotné motorky do dodávky to byl celkem záhul 
Svetlo bsz ksiltu je emkove a stoji docela balik
Pocitej cca 350 zl bez tachometru
Nechas na tom balik a casu haba kuk
Ale vydim moto ala bmv cafe racer
Do toho bych sel
Uz je to prestavba a to se ti nikdo nevysmeje
Jen tak dal
Mas na to!
Pocitej cca 350 zl bez tachometru
Nechas na tom balik a casu haba kuk
Ale vydim moto ala bmv cafe racer