Albánie 2013
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: Albánie 2013
Hlavně se na takové cesty nepouští nikdo se zrenovovaným naleštěným strojem. Všechny stroje v partě byly "normální" a jezdci byli obeznámeni s tím, co je asi čeká.
Problém Albánie byl, že jsme nikdo netušil, co nás tam čeká. Nicméně nemyslím, že by některej z těch strojů byl po návratu domů zralej na nákladnou renovaci. To co na cestě probíhalo bych nazvala běžnou údržbou. A to co se děje teď po návratu v naší garáži bych nazvala "trochu větší údržba", rozhodně ne renovace.
Problém Albánie byl, že jsme nikdo netušil, co nás tam čeká. Nicméně nemyslím, že by některej z těch strojů byl po návratu domů zralej na nákladnou renovaci. To co na cestě probíhalo bych nazvala běžnou údržbou. A to co se děje teď po návratu v naší garáži bych nazvala "trochu větší údržba", rozhodně ne renovace.
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Hezký fotky Zdeňku. Připomělo mi to jak moc krásná Albánie je.
Tohle samozřejmě je přesně ten druh cesty, pro které je Ural jakožto offroadově-cestovní motorka určen a je tak i prezentován výrobcem. Nejedná se o žádné ničení stroje ale o zcela normální používání. To že sem tam něco odejde je buďto běžným opotřebením nebo konstrukční/technologickou nedokonalostí. Já jsem přesně pro takovéto cesty Urala kupoval. Kdybych chtěl něco co bych mohl doma leštit, koupil bych si nábytek.
Tohle samozřejmě je přesně ten druh cesty, pro které je Ural jakožto offroadově-cestovní motorka určen a je tak i prezentován výrobcem. Nejedná se o žádné ničení stroje ale o zcela normální používání. To že sem tam něco odejde je buďto běžným opotřebením nebo konstrukční/technologickou nedokonalostí. Já jsem přesně pro takovéto cesty Urala kupoval. Kdybych chtěl něco co bych mohl doma leštit, koupil bych si nábytek.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
...to s tím nábytkem, tak to je dost dobrý

zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Ano, proto nemáme doma nábytek. Místo nábytku tam jsou všude motorky 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Ale zase to má výhodu, protože na sebelépe vyleštěném nábytku se nesvezeš. A do Albanie už vůbec.
Nutno dodat, že motorky v našem obýváku nejen nejsou naleštěné ale ani umyté. Jsou tam zaparkované tak jak se vrátily z poslední vyjížďky. Orosené od oleje, šmíru a trochy bahna. 
By my deeds I honor him, flat twin.
Tak to možná zkusím najít nějaký archivní fotky. Teď jsou v pokoji motorky jen dvě, to je slabý, ale jeden čas tam byly i 4
Pak mi taky parkovala motorka v kuchyni a Simson byl jeden čas umístěn na záchodě. Tam jsem ale protestovala, protože Michal si z řidítka udělal držák na toaletní papír 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"