koupě ND-motor, převodovka, převod
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
koupě ND-motor, převodovka, převod
Zdar, dnes jsem koupil za 5000,- to co je na fotce, je to trošku adekvátní cena? vše by mělo fungovat. Díky a čus. Trambus
Re: koupě ND-motor, převodovka, převod
Proč se na to ptáte, když jste to už koupil? Teď už je to úplně jedno, je naprosto zbytečné si zatěžovat mysl pochybnostmi. Výsledek této loterie stejně zjistíte, až to vše rozeberete do šroubku a zjistíte, které co všechno je uvnitř zralé na opravu/výměnu.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
prosím nevykat
je to fakt, už se těším až to půjde do rámu, v původním motoru mi tak nějak řachlo (rozvodová kola úplně očesaná) tak s chutí do toho a půl je hotovo
čus
Vážený kolego, velmi obdivuji vaši odvahu tyhle kusy Fe + Al vzít jak jsou a vsadit do rámu
! Já osobně bych se na bezproblémovou provozuschopnost vůbec nespoléhal, tedy pokud bych přesně nevěděl, co kupuju.
Za mě mohu doporučit - očistit, otevřít, aspoň vizuálně zkontrolovat stav uvnitř, při té příležitosti v rámci možností přetěsnit a odstranit aspoň nejhorší viditelné průsery, kvůli kterým bych ev. musel znovu demontovat z moto. Pak je aspoň částečná záruka zachycení takových podstatných zneprovozňujících věcí, jako rýhy ve válci, podpálené ventily, spálená spojka, odrbané zuby převodů, poškozená ložiska atp.
Za mě mohu doporučit - očistit, otevřít, aspoň vizuálně zkontrolovat stav uvnitř, při té příležitosti v rámci možností přetěsnit a odstranit aspoň nejhorší viditelné průsery, kvůli kterým bych ev. musel znovu demontovat z moto. Pak je aspoň částečná záruka zachycení takových podstatných zneprovozňujících věcí, jako rýhy ve válci, podpálené ventily, spálená spojka, odrbané zuby převodů, poškozená ložiska atp.
Dněpr MT12
Honda CM400T
Honda XBR 500
ČZ 175/1938
JČZ 150
...a další stvůry
Honda CM400T
Honda XBR 500
ČZ 175/1938
JČZ 150
...a další stvůry
No já bych řekl že to je docela dobrá loterie.
Vzhledem k tomu jak je to hezky zamaštěné bych řekl že do toho nikdo nesahal hodně dlouho. Když to namontuješ rovnou, tak ušetříš čas na první zjištění co funguje a co ne. Na druhou stranu se připrav na různá překvapení, které se projeví časem. Dle mé zkušenosti na tom bývají nejhůře díly ve kterých se někdo vrtal, ale v tomhle případě bych řekl, že to jezdilo do poslední chvíle.
hele a kde jste vzali, že to tam chci dát takhle? vždyť by to byl holý nesmysl
už je to na ponku a litr arvy v kanálu 
-
Dneprstein
A já bych se toho zas tak nebál. Kdybych tyto součásti vymontoval ze svého Vepře, tak by vypadaly vizuelně úplně stejně. A možná ještě víc umaštěně...