5. ročník "ZIMNÍ EXTREM MOTO SRAZ"

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Lasky

Re: 5. ročník "ZIMNÍ EXTREM MOTO SRAZ"

Nový příspěvek od Lasky »

Sakra to asi tedy obuju pořádně. Nechtěl bych s ní mlátit o zem víc,než je nutný. Je to přeci jen ještě pořád docela hezká motorka.
Máte nějaký videa z loňska?
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Vypadá to, že sněhu bude víc jak loni, pokud nepříjde nějaká obleva s deštěm. S vyprošťováním a tažením to myslím nebude až tak velký problém, protože určitě přijedou zimní nadšenci se čtyřkolkama a ty dokážou hodně.
zdeněk
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od zdeněk »

Lasky nějaká videa z loňska jsou tady ale bylo málo sněhu :mrgreen:

http://zdenek800.rajce.idnes.cz/4.ZIMNI ... SRAZ_2011/

Ale předloňský Extrem to bylo maso :mrgreen:

http://zdenek800.rajce.idnes.cz/III._EX ... MOTO_SRAZ/
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
zdeněk
Kontaktovat uživatele:

veverka píše:"Garant jakosti" koukám pořád drží :mrgreen:
Veverko "Garant jakosti" drží.
Po Ukrajině jsem akorát zaletoval Bizoní nádrž a upravil zadní uložení na gumové špičky.
Přimazávání obložení zadní brzdy jsem vyřešil českým guferem a je sucho :mrgreen:
Jinak akorát přehazuji gumy podle toho kam jedu :D

Hipíku jako oblečení doporučuji neprofuk bunda a kalhoty a pod to oblečení z přírodních materiálů vlna a bavlna :mrgreen:

Lasky na cestu vem co nejteplejší oblečení a v místě srazu Ti bude stačit šusťákovka od vietnamců :mrgreen:
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
hipik634-750

Nový příspěvek od hipik634-750 »

myslim, ze budu mit jednu variantu na cestu a jednu na vyjizdku. dnesni testdrive nedopadl uplne nejlepe, tuning ventilu nedopadl uplne tak jak bych si predstavoval. na jaweni po nocich nemam moc naladu, ale vzhledem k pracovnimu vytizeni mi nic jinyho nezbyde
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Ja jsem se byl v sobotu projet v normalnim letnim obleceni, akorat jsem si teda vzal teply ponozky do kanad, na 350 Panelce. Bylo kolem nuly a celkem pohoda. Akorat pri rychlosti nad 80 byla zima na kolena a kazdejch cca 10 km jsem rozmrazoval ruce. Prece jenom letni rukavice nic moc :) V sobotu se asi trosku privobliknu.
Kdy zhruba budete na vyjizdce? My prijedem v sobotu nekdy behem dne, takze bych to nacasoval na prijezd na konec vyjizdky. Zacatek predpokladam nestihnem.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
zdeněk
Kontaktovat uživatele:

Davy pokud to půjde tak budeme vyrážet asi v 11:00 hodin. Boj se sněhem předpokládáme až do tmy :oops: Doporučuji „ZIMNÍ ZÁCHRANNÝ MODUL“ :mrgreen: Jestli bude sníh stále přibývat (současný stav 50 cm) tak bude asi pro spoustu účastníků srazu velký problém dorazit vůbec až na místo konání :mrgreen: :mrgreen:
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Zimni zachranny modul je co? Lahev vysokoprocentniho destilatu? Retezy bohuzel na zadni kolo nedostanu, siroka guma a malo mista u kardanu. A stejne by zapadly do vzorku.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
veverka

Nový příspěvek od veverka »

Půl metru sněhu? To si na vyprošťováíní zakopaných sajdkár vezmu asi kraťasy a tílko, v čemkoliv teplejším už bude moc vedro :mrgreen:

Jinak na zimní výbavu testuju recept na zázvorový likér, vypadá to na pěknej utrejch, snad to bude stačit :lol:
белка
"hydroveverka"
Dněprák

Včera se tam nedostali ani terenním autem, takže mám takový pocit, že ani poháněná sajda nepomůže. A tak bude muset nastoupit osvědčená lidská síla a železné ruské stroje tam budeme nuceni vytlačit, vynést nebo tak nějak.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Hm, tak koukam ze se na to asi vybodnu. Jel bych nejspis sam, mam 1WD a Dnepr prece jen neco vazi a v dobe kdy bych prijel budete nejspis na vyjizdce. To by bylo za trest.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněprák

Tak rychle to zase nevzdávej. Nezapomeň, že chataři,chalupáři a obsluha restaurace se tam musí dostat, takže do soboty bude úplně jiná situace.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

jo, ty vsichni to pekne ujezdej a uklouzaj :)
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Michal

Nový příspěvek od Michal »

Davy píše:jo, ty vsichni to pekne ujezdej a uklouzaj :)
Ničeho se neboj, na zasněženou, rozježděnou, uježděnou nebo zledovatělou silnici máš nejvhodnější gumy, jaký jsem kdy zkusil. Po té, co to tam v pátek rozjezdíme, tam už nebude nic, co bys nevyjel. :)
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Lasky

Nový příspěvek od Lasky »

Prosím prosím radu ohledně cesty.
Koukám,že se tu řeší i samotnej dojezd na místo. On je to tam nějak obzvlášť velký brutus? Já Severní čechy zrovna moc neznám a v Jiřetíně jsem nikdy nebyl. Nicméně vím,že jsou tam hory. Znám tam tam tak akorát cestu na Horu Sv. Šebestiána, Cínovec a Petrovice. A už před lety jsem byl párkrát v Litvínově. Koukal jsem do mapy a jel bych asi z Litvínova na Klíny a tam doprava na Jiřetín. Nebo je lepší ta cesta nahoru od Oseka, nebo od Hrobu?
Doposud jsem se příjezdu nějak neobával,podle mapy tam sice jsou nějaký serpentýny, vím jakej kopec je na Cínovec ši na Horu Sv.Šebestiána a předpokládal jsem,že toto by mohlo bejt podobný. Uvědomuji si dobře,že tohle není žádnej hlavní tah,takže s údržbou to bude slabší,nicméně nejedu kamionem,ale na motorce obutý na drapákách,tak pokud by cesta měla být podobná té na Cínovec,tak by mi asi problémy činilo jen opravdu extrémní množství sněhu,ale to se předpokládám dřív nebo později uklidí a nebo, a to je mnohem horší, ledovka. Ta by mohla život zkomlikovat docela dost,ale to není záležitost jen posledních 20ti km,nýbrž celé cesty.
Jestli mě tam čeká nějaká velká zrada,tak mi to prosím napište. Já si z toho moc těžkou hlavu nedělal. Necelých 800 m nad mořem ve mě žádnej stres nevyvolalo,jelikož to je přesně jako na Lipně odkud pocházím a protože se tam nesmí solit,tak znám velmi důvěrně jak se jezdí po silnici protažený jen traktorem. Když tam není ani zrnko štěrku,tak to klouže,ale zase jakýkoliv vozidlo okovaný řetězy jede jako tank.

Je tedy něco na mé úvaze špatně? Pokud ano,tak mi to prosím dejte někdo vědět,abych se na to připravil.Díky.
Odpovědět