Ural od Kučery

Nevíte kde něco speciálního sehnat? Podařilo se vám něco špatně sehnatelného koupit, nebo jste to zahlédli?
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Jarda

Ural od Kučery

Nový příspěvek od Jarda »

Hodně zajímavá nabídka-co dodat
http://www.motorkari.cz/motobazar/82829/
Němec
Kontaktovat uživatele:

Re: Ural od Kučery

Nový příspěvek od Němec »

koukal jsem na mobile.de uraly od roku 2005 jen tak pro zajímavost a je to nějaký vyzobaný, žádný sidecary postarší :)
30k nájezd to už by mohl mít většinu chyb vychytaných, těch prvních deset tis se mi projevilo celkem dost věcí, takže to asi při celkem slušným stavu bude spíš výhoda, než nevýhoda.
já doufám, že někdy v daleký budoucnosti se dokopu ještě k solu, to se mi vždycky líbilo..

koukám, že Pavel neinzeruje na tipmotu - tam jsem našel jen 2001 za 89k :)
http://www.tipmoto.com/motorky/ural/218 ... t-750.html
Ural Ranger 2008, 22tis km
Jarda

pěkný,ale nemá pohon na side.
Němec
Kontaktovat uživatele:

nevypadá zle za 89k na papírech :) když vezmu jen keihiny jeden 5tis - tak by se mi něco takovýho snad vyplatilo i na díly :lol:
http://www.tipmoto.com/motorky/ural/218 ... t-750.html
Jarda

Na díly :o ,to spíš bych řekl,předělat na hnanou side,nevím,teda co to stojí,ale snad by se to nevyrovnalo ceně koupě hotového (cca 150 000,-),
Michal

Nový příspěvek od Michal »

Ural 750 s hnanou sajdou se dá v Německu koupit za 100 litrů. Jen to chce nějakou chvíli sledovat inzerci. 2005 jsme 2 roky zpět koupili za 120 sotva zajetej, jako novej.
Předělávat nehnanou sajdu na hnanou se nevyplatí. Je tam spousta jiných dílů, nové stojí hroznou pálku a jeté je na Ural neseženeš.

Ten Kučerův Ural je tradičně výrazně dražší, ale to je tím, že v ceně není jen ten Ural, ale i záruka, asistence a nejspíš nějaké servisní služby. To jsou prostě věci, které něco stojí. Minimálně pro lidi, co nemají výrazně rozvinutý cit pro techniku, je to jediná doporučitelná volba. Ti z nás, co denně usínají se stranovým klíčem v ruce a je jim jasné, že jetý stroj bude pravděpobně vyžadovat nějaké opravy, toto všechno neocení a koupí jinde.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Plně souhlasím s Michalem, napsal to moc hezky. Osobně jezdím s Dněprem bez hnané sajdy a dá se to. Jsou chvíle, kdy by se hnaná sajda hodila ale i bez hnané sajdy to projede dost. Pro toho kdo nemá ambice jako Michal se Zdeňkem zdolávat s Uralem pohoří na Ukrajině to je možná alternativa a cena opravdu příznivá. :D
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Přestavba z Dněpra MT 11 na MT 16 s poháněnou sajdou vyšla i s poplatkem na odboru dopravy za přestavbu na 24 000 Kč.
Němec
Kontaktovat uživatele:

Jirka-MT9 píše:Plně souhlasím s Michalem, napsal to moc hezky. Osobně jezdím s Dněprem bez hnané sajdy a dá se to. Jsou chvíle, kdy by se hnaná sajda hodila ale i bez hnané sajdy to projede dost. Pro toho kdo nemá ambice jako Michal se Zdeňkem zdolávat s Uralem pohoří na Ukrajině to je možná alternativa a cena opravdu příznivá. :D
občas zkusím co se dá s 1Wd proti 2WD - u 1Wd se musí mnohem opatrněji s plynem, rychlá jednička dost často utrhne kolo který už pak jen bezmocně točí. o zábavě se moc mluvit nedá, tam je člověk spíš rád, že to projede a vyjede. zato u 2WD je to stylem plnej a pořád ve smyku, kterej je hodně dobře kontrolovatelnej. takže kdo zvažuje užívání zimních radovánek, pak 2WD mohu víc, než doporučit :) naopak jako silniční jezdec po zbytek sezony náhon side nikdy nevyžiju = točí se mi tam o něco víc potencionálních kurvítek, než bez náhonu. chtěl jsem kardan dávat jen na zimu, ale zatím jsem si kříže rozpojit netroufnul, bych to pak dostal zpět :)
Odpovědět