Na své emce s kulatýma bubnama jsem nyply ze špic bez nějakých velkých obtíží takto vyšrouboval všechny, a bez poškození, nahřívání.. akroát jsem asi u 4 použil WD, ale je to všechno bez újmy
centrklic
Pravidla fóra
Pochlubte se svými úpravami, vychytávkami, doplňky. Diskutujte o úpravách, nad jejichž provedením si lámete hlavu.
Pochlubte se svými úpravami, vychytávkami, doplňky. Diskutujte o úpravách, nad jejichž provedením si lámete hlavu.
Re: centrklic
Dneska jsem si udělal klíč na špice jak zde již bylo řečeno z kroužku ložiska motoru, ale toho vnějšího.
Na své emce s kulatýma bubnama jsem nyply ze špic bez nějakých velkých obtíží takto vyšrouboval všechny, a bez poškození, nahřívání.. akroát jsem asi u 4 použil WD, ale je to všechno bez újmy
M-72
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Ja vcera nasel original centrklic v naradi k motorce
Na prvni pohled me to nenapadlo, prisel mi moc velkej 
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Můžeš poslat fotku jak vůbec vypadá ten originální klíč na špice?
Jinak,
Napadl mě ten klíč jakým se povolují matice kol - ten s těmi dvěmi kolíky tak na opačné straně je takový zářez, tak mě napadlo že by to mohlo být na špice, ale je to jen moje doměnka podle obrázku, jinak jsem ho neměl nikdy v ruce, co vy na to, pletu se?
a pokud se pletu, neví někdo nač ten zářez je?

Jinak,
Napadl mě ten klíč jakým se povolují matice kol - ten s těmi dvěmi kolíky tak na opačné straně je takový zářez, tak mě napadlo že by to mohlo být na špice, ale je to jen moje doměnka podle obrázku, jinak jsem ho neměl nikdy v ruce, co vy na to, pletu se?
a pokud se pletu, neví někdo nač ten zářez je?
- Přílohy
-
- a..PNG (19.57 KiB) Zobrazeno 3430 x
M-72
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
jo, to je podle me ono, na spice to presne pasuje
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001