Přežití 2012 již 4.2.!!!!
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: Přežití 2012 již 4.2.!!!!
Dali jsme to, bylo jen -17. Fotil kámoš, tak od něj musím sehnat fotky a pak sem něco hodím. Nakonec nás bylo jen 9. Loni a předloni byla účast silnější - kolem 15ti lidí. Tak teď ještě Vstréča a pak honem rozdělat motorku a připravit ji na testaci.
V Krucemburku měli prej o víkendu -24°C. Doufám, že tam teď trochu sněží, aby byla o víkendu zábava 
Dněpr s pohonem na drapákách = tank.
A Dněpr s pohonem na drapákách, šíleným řidičem a zdatným kulometčíkem je na tom ještě líp
Dněpr s pohonem na drapákách = tank.
A Dněpr s pohonem na drapákách, šíleným řidičem a zdatným kulometčíkem je na tom ještě líp
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
S Uralem pomůžu, ale tahat na kopec tank by se mi nechtělo, to je pravda...
A Jirko, tyhle akce jsou zajímavý hlavně v tom, že se spí venku, to na Vstreče nemusíš
A Jirko, tyhle akce jsou zajímavý hlavně v tom, že se spí venku, to na Vstreče nemusíš
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
veverka píše:S Uralem pomůžu, ale tahat na kopec tank by se mi nechtělo, to je pravda...
Otužování ve spánku záleží na spacáku. Veverky si staví dobře zateplená hnízda, takže se i v zimě venku docela pohodlně vyspí

белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
U nás bylo v pondělí ráno -23 a v úterý v noci připadlo cca 10cm prašanu - v Krucburku to bude pohodička.
Jinak Dněpřík vyjel až na místo přežití uplně bez tlačení (cca 200m do kopce po poli s 20cm sněhu), jinak se tam dostala jenom Frontera s redukcí a Samurai. Jo a ještě moje paní se Scénicem, která o tom nepřemýšlela a prostě jela. Další tři plechovky jsme pak museli vygrabávat.
Na Vstréče venku spát nemusíš - můžeš - a je to docela v pohodě, i když teda loni vlastně bylo jaro!?
Jinak Dněpřík vyjel až na místo přežití uplně bez tlačení (cca 200m do kopce po poli s 20cm sněhu), jinak se tam dostala jenom Frontera s redukcí a Samurai. Jo a ještě moje paní se Scénicem, která o tom nepřemýšlela a prostě jela. Další tři plechovky jsme pak museli vygrabávat.
Na Vstréče venku spát nemusíš - můžeš - a je to docela v pohodě, i když teda loni vlastně bylo jaro!?