Takové typicky české:-) Ani jeden z Vás něco podobného nezkusil ale všichni vědí.
Fapeko: Nervově jsem fakt nevyhořel, nevím proč máš potřebu lhát ale to není asi můj problém. Vysvětlovat něco nemá smysl.
Michal: To je trošku odvážný nazva mě metroušem. Mohl by jsi se uklidnit. Já se po tobě taky nevozim. Pokud chceš, názor napiš ale buď tak laskav a buď slušnej.
Ano je pravda, že já jsem nedojel, Kluci jeli dál a z časovejch důvodů nedojeli až do mongolska. Ale nechápu co kdo tady krtizuje. Ani jeden z Vás nic podobného nezkusil a kritizuje a uráží někoho kdo něco zkouší. Ne vše se musí povést na poprvé. Já radší budu zkoušet než se přidávat k štamgastům v hospodě co akorát kritizujou, že vše je jasný a tohle nejde a tenhle je metrouš a debil.
jedeme-daleko.cz - startovač spuštěn
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: jedeme-daleko.cz - startovač spuštěn
Jsou tu i lidé, kteří na těchto strojích občas někam jedou. Jezdí za svoje a nedělají kolem toho tyjátr.
Dokonce tu máme starší pár, co tráví na cestách větší část roku.
O tom, jak je člověk vnímán, rozhoduje převážně první dojem, ač to může být povrchní i chybné. A pokud se nováček představí zdejší vážené společnosti fotkou "nahoře bez", v mém nespravedlivém povědomí se navždy uvede jako metroušek.
To že zároveň prosí o peníze na svoji dovolenou, váženosti také moc nepřidá. Omlouvám se, ale rejpnutí jsem nedokázal odolat.
Dokonce tu máme starší pár, co tráví na cestách větší část roku.
O tom, jak je člověk vnímán, rozhoduje převážně první dojem, ač to může být povrchní i chybné. A pokud se nováček představí zdejší vážené společnosti fotkou "nahoře bez", v mém nespravedlivém povědomí se navždy uvede jako metroušek.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.