Dněpr MT10?

Diskuze o čemkoliv
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Re: Dněpr MT10?

Nový příspěvek od fapeko »

90% motorek je z UA
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Jarda

Nový příspěvek od Jarda »

Nektere zdejsi Uraly 750 jsou v podobnem stavu jako nektere Dnepry dovezene z Ukrajiny.
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Jarda: taky znám několik lidí co to maj bud z CZ nebo D koupené a "púlí to" 5x ročně ,protože te motorce dávaj tak zabrat ,že tam věčinou něco zlomí a zničí .................a kup si potom takovou mrdku po takovém majiteli :roll:

Možná by bylo vhodné příště volit lépší slova než tady urazím 90% lidi co maji dovozy z UA
A o Uralech 750 je tady zakázano se špatně vyjadřovat :lol: :D Dostaneš od určité skupiny lidí ty ty ty :D :lol:
Jo a byla tady v minulosti "fajná "diskuze kde jsem se i já vyjádřil :lol: :D škoda že to už skončilo http://uralforum.cz/viewtopic.php?f=14&t=1587
773035554
fapeko@seznam.cz
Jarda

Nový příspěvek od Jarda »

Jo,tu diskuzi jsem sledoval,jinak jak pises,ja uz jsem si tu na nektere veci nazor udelal,ale ventilovat ho nebudu,nic mene uznavam stare remeslniky a fachmany,za kterymi jsou videt vysledky,takovy clovek pak ma pravo,hodnotit ostatni prace.No a jinak nebyt dovozu UA,"ruznych smelinaru a pokoutnych prodejcu",tak by ani nefungovalo toto forum v tomto rozsahu,takze ja bych ty dovozy zase tak nezatracoval,jen se te motorce musi dat trochu vic te lasky,taky stoji par korun.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

fapeko píše:90% motorek je z UA
Ta moje narazka na Michalovo popis stroju jezdicich na ukrajine byla o tom ze muj Dnepr byl jak novej a on mi ho pomahal kupovat. Nicmene to je trosku mimo, protoze tu motorku sice privez ukrajinec z ukrajiny, ale privez ji novou a prvni ceskej majitel este nechal u Pavla Kucery udelat motor.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Fort

Nový příspěvek od Fort »

Jezdím dněpříka z kasáren od Rusů ze Slovenska, časem jsem tehdy zjistil, že měl přidřenej levej válec, ale jinak funguje, jak tu na foru popisuje ta teorie o hvězdami oráženejch dílech. Akorát jsem vybral špachtlí úsady z vany a zabrousil, co mi při kontrolních rozborkách připadalo neestetické.

Má tu někdo stroj také přímo jako uloženku z kasáren a zkušenost s ním?
Abychom tedy doplnili tu statistiku, odkud je nejlepší brát spolehlivé stroje. Když se to téma zase otevřelo.
(samozřejmě mimo zgenerálkovaných komponentů od Fapeka, p.Buřvala, Hosta atd)
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Tady máš napsané kde se daji sehnat ještě nové motorky z roku 1991
Příští rok tam letím a všechno to tam kůpím :lol: :D
http://www.kolyaska.fora.pl/podroze-mal ... ,5504.html
Obrázek
773035554
fapeko@seznam.cz
Knoxville

Nový příspěvek od Knoxville »

Tak jsem včera v Chotusicích sehnal většinu dílů, co mi chyběly. Dal jsem dohromady reduktor, vyměnil ložiska a gufera v kole. Karburátory letěly do kouta, koupil jsem místo nich nový Pekary K68. Hned první start byl úplně o něčem jiném, než s těmi původními. Ještě vyřešit alternátor, světla, brzdy, osu předního kola, sedlo řidiče...........a mohlo by to jet.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Alternator dej ze Swifta, ten original je naprd. Driv nebo pozdejs se ti rozpadne vinuti rotoru. Bylo by reseni ho nechat premotat a poradne zalakovat. Jenze pritom zjistis ze osa je z blata a jakmile se na ni spatne podivas, tak se ohne. Casto je kriva uz z vyroby.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Knoxville

Nový příspěvek od Knoxville »

Vím o tom, ale v tuhle chvíli to řešit nebudu. Teď dělám opravy elementárního charakteru, abych se v tom začal orientovat. S tím alternátorem, koupil jsem vrak na burze a ze dvou jsem pak udělal jeden. Ten kupovaný měl vůli pastorku vůči ose asi 45°, nechápu proč to neudělali na kónus.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Jo, to znam, v ty blativy ose se vycvachta drazka na pero a pak se vycvachta i v kole. Nic nenadelas. Dela to pri nizkejch otackach priserny zvuky a jednoho krasnyho dne se to strihne. Mam tri altiky a vycvachtany je to na vsech.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Odpovědět