Tak se nám konečně podařilo dopracovat se na sraz k Pavelkům. Zatím to byl nejvzdálenější sraz kam jsme jeli. Zhruba 350 km. Protože jsme měli trochu volna, vyjeli jsme již v úterý s tím, že se trochu projedeme v tomto kraji. To se celkem povedlo i když už byla docela kosa. Hlavně po ránu, kdy teploty klesly kolem nuly. Největší zima byla v neděli, když jsme se vraceli. Ještě ve 12 hodin ukazoval teploměr 6 st. Ale hlavně, že nepršelo. Celkem jsme najeli 1050 km.
Sraz byl povedený, takový mezinárodní, protože bylo dost účastníků ze Slovenska. Dalo by se i říci, že byl i takový rodinný, protože klan Pavelků je docela velký. Ale byl pohodový, hlavně v sobotu večer kdy to jako obvykle rozjel Tonda se svou kapelou. Někteří účastníci se docela vyřádili a předváděli nevídané taneční prvky.
Na vyjížďku o délce 100 km se vydala poměrně velká kolona motocyklů v počtu něco přes 40. Bohužel nemohu hodnotit vyjížďku v terénu, protože mi nějak uniklo rozdělení účastníků na tereňáky a leštěnkáře a to , že jsem ve skupině leštěnkářů jsem zjistil pozdě. Ale podle těch co ji jeli byla pěkná. O to víc mě to mrzelo. Ale tak příště.
Takže sraz se Vám Ludvo povedl a tak snad se uvidíme zase pro změnu na jarním srazu.
Fotky jsou na
http://dneprak.rajce.idnes.cz/?sort=&page=0
Podzimní slezský sraz u Pavelků
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.