4. Šumavský sraz

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Jirka-MT9

Re: 4. Šumavský sraz

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

:D Zde ještě pár fotek od našeho pana fotografa. Snad se vám budou také líbit.
http://krammer.zonerama.com/Album/372219
Jura

Nový příspěvek od Jura »

Tak jsem si na Šumavě střihl premiéru a musím říct že to byla paráda. Kupodivu i stroj jel bez poruch. Ono jet tam i zpět se zkušeným sajdkáristou a výborným mechanikem, panem Buřvalem, dává zapomenout na možné poruchy a navozuje pocit, že nic není neřešitelné. Taky chci poděkovat Jirkovi co přijel na GS za vynikající práci v sajdkáře během vyjížďky, díky tomu jsem jako zelenáč uchvátil bramborovyho piráta Šumavy. Těším se za rok. Pro ty které ohradilo počasí je tady jedna věta s ruskými kořeny: neexistuje špatné počasí, pouze špatná výstroj.
Šumavě zdar!
MV650
K750
Jirka-hk

Nový příspěvek od Jirka-hk »

Rád bych tímto vyjádřil poděkování za příkladně připravený a zorganizovaný sraz a poskytnuté zázemí...
Pěkně jste nás povodily po tom vašem koutě republiky.Jenom doufám, že po té páteční vodě neporostem :D . Vše bylo super- budeme se těšit s holčičkama na další ročník...
J+D+D+L
DNĚPR 11-1974, DNĚPR19-1993,3ks M72-????, a spousta dalších samohybných vejhyklů
Stalinec

Nový příspěvek od Stalinec »

Jsem nováček a tohle byl můj první sraz . Moc se mi u vás líbilo . Atmosféra byla skvělá a přátelská. Jen mě mrzí že jsem musel odjíždět domů už v sobotu. Poznal jsem hodně skvělých lidí se stejným postižením jako mám já :D Dále bych chtěl poděkovat organizátorům za dobře připravenou akci. A těším se na další shledání v následujícím roce . Radek MV
Odpovědět