vyber, rada a dalsi...
Pravidla fóra
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
Re: vyber, rada a dalsi...
dobra, tak ja jdu najit co jde z ruska a co jde z kyjeva a pak se uvidi:D Ja myslel, ze ruky stroje drzi jak helvetska vira...
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
tak tos myslel hodne spatne. Pokud vylozene nechces ruskou/ukrajinskou motorku se sajdou a treba se ti jen libi boxery, tak si kup starsi bavo, vyjde to levnejs.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Bawo vyjde levneji nez treba Dnepr? At jsem hledal jak jsem hledal, vzdy mi prislo, ze bawo je o hodne drazsi...
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
tak znova, Dnepr neni cestovni motorka, Dnepr je hracka, jako veskera kyjevska produkce. Zlomenou kliku, nebo utrzenej kus hlavy valce atp. proste na ceste neopravis. Kupovat Dnepra ma smysl v okamziku kdy te spis bavi vrtat se v motorce, nez jezdit. Kvalita nesrovnatelne horsi jak Jawa za komunistu. Mizerny materialy, odflaknuta prace ....
Uraly se pohybujou v cenach nad 100 000 (hodne nad 100 000, spis ke dvema stum
). A za to uz bavo sezenes.
Uraly se pohybujou v cenach nad 100 000 (hodne nad 100 000, spis ke dvema stum
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
tak to je dobry vedet. Takze velka cesta se muze zvrtnout v docela pekny prusvih jak tak koukam... No ja nejakou zkusenost mam, transitem mk1 po evrope, na fichtlu si jezdim po cestach, asi nejdelsi tech 340km za vikend... Opravy na ceste samozrejmosti.
Na vetsi cestu tedy asi hodne dilu pripadne?
Na vetsi cestu tedy asi hodne dilu pripadne?
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Ne, na vetsi cestu na Dnepru hodne casu a dobry pojisteni asistencnich sluzeb. Pri havarii motoru se to neopravuje, ale zahazuje do skarpy. Jestli chces cestovat tak o Ukrajincich vubec nepremejslej, kup si Urala.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
hm... to zase dat za urala 150 uz je hodne... prave jsem nechtel Jawu, a Dnepr se mi libil. I relativne cenove mi prislo , ze je pekne dostupny. ALe 150 uz je zase ranec
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Tak si kup Dnepra na hrani a k tomu na cestovani nejakou normalni motorku. Pokud si tohle forum opravdu proctes, tak sam zjistis proc.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Jasne chapacka.
tak mi vylozene planujeme jednu konkretnejsi akcicku, je na to cas tak si pripravuju veci co a jak... Na hrani mam jine veci
A dostatek financi abych zivil dalsi dve motorky nemam. Stroj ma slouzit, ne bejt zavrenej v garazi, takze jakmile neco koupim tak rozhodne bude jezdit...
Skoda teda ze dnepr je takova past jak to posloucham
tak mi vylozene planujeme jednu konkretnejsi akcicku, je na to cas tak si pripravuju veci co a jak... Na hrani mam jine veci
Skoda teda ze dnepr je takova past jak to posloucham
- hipik634-750
musis bejt schopnej neco opravit. zadreny cerpadlo se resi treba blbe, ale kdyz do sajdy hodis druhej motor, a primarni prevod a invertor a flexe, tak bys mel dojet ... 
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
tak ve spanelsku jsem resil praskly tesneni pod hlavou na essexu V4. A krom brouseni jsem to taky vicemene dal dohromady sam:-)
jako poleno nejsem, nebo jsem ale ne tak moc. Dobre trochu vic ale zakladni opravy zvladnu:-)
me jde proste o to, najit cena / pomer cestovani idelani stroj. A 150 se mi do toho davat nechce...
O estetiku aby to meli nejaky chromy a zlaty linky mi nejde. stejne se to po ceste oboucha
jako poleno nejsem, nebo jsem ale ne tak moc. Dobre trochu vic ale zakladni opravy zvladnu:-)
me jde proste o to, najit cena / pomer cestovani idelani stroj. A 150 se mi do toho davat nechce...
O estetiku aby to meli nejaky chromy a zlaty linky mi nejde. stejne se to po ceste oboucha
Je to asi tak ,že koupíš rusáka za 30tkč a dalších 50tkč do toho natlačíš a pořád to bude ten samý šrot co předtím a jestli si myslíš ,že za 30tkč koupíš nějakou po GO tak na to zapomen. Všechny motorky dovezené z Ukrajiny přes polsko jsou poskládané šroty
Já kdybych jel někde s rusákem ven za hranice ,tak určitě pojedu přes bývalé státy CCCP , kvůli lehké dostupnosti náhradních dílů v případě nějaké poruchy na motorce a určitě bych se nehnal někde na západ s tím
Já kdybych jel někde s rusákem ven za hranice ,tak určitě pojedu přes bývalé státy CCCP , kvůli lehké dostupnosti náhradních dílů v případě nějaké poruchy na motorce a určitě bych se nehnal někde na západ s tím
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
To si nemyslim a rusaka prave proto, ze chceme jet do techto zemi...
to ze za 30 nekoupim po generalce je mi jasne. ALe kdyz v inzerci za 60 uz jsou po renovaci tak za 30 - 40 uz by mohl bejt slusnej kus ne?
to ze za 30 nekoupim po generalce je mi jasne. ALe kdyz v inzerci za 60 uz jsou po renovaci tak za 30 - 40 uz by mohl bejt slusnej kus ne?
-
Dneprstein
No, tak zase třeba Pavel Suchý byl na Dněpru 11 na Krymu. A leckde jinde, pokud vím...
tak to jde ne? to by nemuselo bejt zase takovy peklo:-)
ja potkal tohle v pobalti a nemec na tom jel z berlina a jeli celou skandinavii....
Ale nevim kterej je to presne model...

ja potkal tohle v pobalti a nemec na tom jel z berlina a jeli celou skandinavii....
Ale nevim kterej je to presne model...