koupě mt 10 od Dana
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
koupě mt 10 od Dana
Ahoj všechny Vás zdravím,budu nový člen.
Přemýšlel jsem koupit dněpra od Dana.Ale má pořád problém s motorem hádá se netáhne,kouří´ˇ=ČERNÉ SVÍCE.
Poradte někdo kdo znáte jeho stroj,snad nemá špatné umysly abych se nenapálil.
Díky za info
Přemýšlel jsem koupit dněpra od Dana.Ale má pořád problém s motorem hádá se netáhne,kouří´ˇ=ČERNÉ SVÍCE.
Poradte někdo kdo znáte jeho stroj,snad nemá špatné umysly abych se nenapálil.
Díky za info
Re: koupě mt 10 od Dana
Dana osobně neznám ,ale já bych si prvně změřil tlaky jaké máš ve válcích a pokud jsou dobré tak to je jen v nastavení karbecu.Když bude kouřit i při správném nastavení karbecu (pokud jdou seřídit)a odtrhu tak jsou pravděpodobně vydřené mazací kroužky.Taky to může přisávat olej přes vydřené dříky ventilů
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
773035554
fapeko@seznam.cz
dik,ale ještě mě napadlo nemohl třeba prohodit karbeci, kolik by měl být tlak na válci??
Myslíš si kdyby to bylo špatné s tím tlakem, bude oprava drahá?
Myslíš si kdyby to bylo špatné s tím tlakem, bude oprava drahá?
Doporučuji pročíst celé tohle forum at jsi v obraze
Karbecy jsou záměnné a nemá to vliv na funkčnost
Pokud tam není aspon 4 atm. tak bud jsou podpálené ventily oprava cca 1000kč nebo to je vydřené takže písty kroužka +výbrus 3000kč.Tak to bych udělal hned celou GO motoru at se nemusím zase k něčemu vracet po 1000km
Tady něco o tlacích http://uralforum.cz/viewtopic.php?f=8&t ... tlak#p9403
Nechci být hnidopich ,ale pokud nejsi manuálně zručný a nemáš zkušenosti s motorama tak ruskou motorku si nekupuj a běž do nečeho spolehlivějšího a méně náročného na opravy
Karbecy jsou záměnné a nemá to vliv na funkčnost
Pokud tam není aspon 4 atm. tak bud jsou podpálené ventily oprava cca 1000kč nebo to je vydřené takže písty kroužka +výbrus 3000kč.Tak to bych udělal hned celou GO motoru at se nemusím zase k něčemu vracet po 1000km
Tady něco o tlacích http://uralforum.cz/viewtopic.php?f=8&t ... tlak#p9403
Nechci být hnidopich ,ale pokud nejsi manuálně zručný a nemáš zkušenosti s motorama tak ruskou motorku si nekupuj a běž do nečeho spolehlivějšího a méně náročného na opravy
Dněpr moto servis Ostrava
773035554
fapeko@seznam.cz
773035554
fapeko@seznam.cz
jee neboj to bych si netroufl koupit něco co bych neuměl opravit.
já jsem spíš na audi motory apod.Jen jsem chtěl radu. od někoho kdo těmto bestiím rozumí.
kdyby jsi potřeboval radu ohledně pkw osobní vozy veškeré udaje,díly ptej se.
já jsem spíš na audi motory apod.Jen jsem chtěl radu. od někoho kdo těmto bestiím rozumí.
Ahoj také chci dát do kupy podobnej stroj, tak uvidímexmen750 píše:jee neboj to bych si netroufl koupit něco co bych neuměl opravit.
-
Návštěvník
No dněpr už jezdí,špatné rozvody o 3 zuby vedle+špatné zapalování, dal jsem bezkontakt.