a smíme vidět nějaké foto té tvé přestavby?Egerland píše:Jsem členem military klubu,který dělá německo.Jistě všichni víte,že sehnat bavoráka je velký a také finanční problém.Proto jsem upravil M72 r.v.1945 na bmw,abych nebyl v německé uniformě na ruském stroji za blbce.Nikdy jsem,ale na dotaz co je to za značku ruský původ nezapřel.Ta motorka je vlastně jen takové křoví.Na tom srazu v Chrášťanech jsem také byl .
Egerland
PŘESTAVBY NA BMW
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Re: PŘESTAVBY NA BMW
M-72
no to promin ale v německym munduru jezdit na překopane emce
to bych si za blbce tedy připadal
to radši nebudu jezdit
a budu dělat pěchotu
to mi připada jak když sme robily z fichtla krosku
to bych si za blbce tedy připadal
to radši nebudu jezdit
a budu dělat pěchotu
to mi připada jak když sme robily z fichtla krosku
Trošku přiložím do kotle..tady je dokonce Káčko..krasavec německej 
http://motorky.bazos.cz/inzerat/30484743/Dnepr-K750.php
http://motorky.bazos.cz/inzerat/30484743/Dnepr-K750.php
Dněpr MT 11
No, já Egerlanda chápu, M 72 na rozdíl od Káčka je to pravé. Jak to jinak vyřešit? 80% obyvatelstva si toho nevšimne, protože většina válečných filmů používá Uraly a Dněpry jako stroje Wehrmachtu,/ takže nic nepoznají/,což je historická ostuda a vojenský poradce režiséra je blbec..A ti, co to poznají, přimhouří oči, když je to pravá emka a nemá kola pampelišky nebo jak se jim říká.Bohuižel pravých válečných motorek bylo dost, ale skončily jako zlaté nugety v garážích za sedmero západy, protože se veteráni kradou i mezi veteránisty..Nebude to dlouho trvat a emky skončí taky tak..Kdo pak bude za Wehrmacht, to je záhadou... 
- Honda Wanderer
Prej "možná výměna za Tatru 603 před renovací" tak to mě fakt pobavilo. 
Don't give in without the fight!
No to káčko je fakt paráda!A ty nádherné trámové kříže a SPZ!Asi neodolám a začnu rychle shánět tu Tatru!
Tady, už kupuju..
sakra ani jsem si nevšiml, to je dobrá nabídka
http://autobazar.hyperinzerce.cz/osobni ... rK6jr1H7R8
sakra ani jsem si nevšiml, to je dobrá nabídka
http://autobazar.hyperinzerce.cz/osobni ... rK6jr1H7R8
M-72
Teprve teď jsem si všiml detailu - jestli překopal na BMW emku OPRAVDU z roku 1945 tak to je neodpustitelné!
Ale je to jen barva, takže emce se nic nestane, je to jako emka v hávu BMW v seriálu Četnické humoresky, která je sice krásná, ale nepravdivá. Hlavně , že není použita na stavbu, kdy konstruktér převrtal rám /díry na motor/aby jej posunul, nebo vytvořil kyvnou vidlici a jiné vynálezy,které jsou obtížně vratné../osobní zkušenost/ 
Nepřekopal! Všechny origo díly emky mám a mohu je kdykoli namontovat zpět. Stříknul jsem to barvou polní šedi,jinak žádné řezání nebo jiné úpravy .KOVROVEC5 píše:Teprve teď jsem si všiml detailu - jestli překopal na BMW emku OPRAVDU z roku 1945 tak to je neodpustitelné!
A jak jsi to udělal s klaxonem?
Zůstala tam konzolka na ruské uspořádání, nebo to máš jako bmw, čili úprava = flexa a svářečka..
co konzolka na regulátoru = ta samá věc..
Můžeme vidět teda fotku? docela mne to zajímá, stavím emku téměř stejného ročníku
Zůstala tam konzolka na ruské uspořádání, nebo to máš jako bmw, čili úprava = flexa a svářečka..
Můžeme vidět teda fotku? docela mne to zajímá, stavím emku téměř stejného ročníku
M-72
[quote="arno77"]A jak jsi to udělal s klaxonem?
Konzolka tam zůstala a klakson je místo relé.Relé je elektronické pod nádrží.Jak jsem už psal,nesnažil jsem se udělat přesnou kopii,ale jen aby se to podobalo bmw.Pro mne je důležitější výstroj a zbraň než mašina.
Bohužel fotky zatím nemám,ale nějaké určitě udělám .
Konzolka tam zůstala a klakson je místo relé.Relé je elektronické pod nádrží.Jak jsem už psal,nesnažil jsem se udělat přesnou kopii,ale jen aby se to podobalo bmw.Pro mne je důležitější výstroj a zbraň než mašina.
Bohužel fotky zatím nemám,ale nějaké určitě udělám .
Moc se těším na nějakou foto.Emka 1945 je věc kterou ti každý emkař bude závidět.Já bych ji nikdy na BMW neupravoval,myslím že taková emka je vzácnější než BMW.Pokud jsi ale úpravy udělal citlivě bez řezání a podobně tak je to v pořádku.