Když to nastartuji za studena tak to klepe ,ale tak nějak v normě.Nevím co mám dřív rozebrat,nechtěl jsem do motoru sahat ale asi budu muset
Rozvodové soukolí
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Re: Rozvodové soukolí
Provedl jsem delší zkušební jízdu(asi 5km
) a po ohřátí začne jakoby z přední části vycházet zvuk jako z kafemlýnku.Nedá se to poslouchat.Při vyšší rychlosti to přestane,jak se zmenší otáčky nebo se přeřadí ,tak to začne řachtat a duté klepání jakoby do bloku.Můžou tohle dělat ty rozvody?Nebo klika.
Když to nastartuji za studena tak to klepe ,ale tak nějak v normě.Nevím co mám dřív rozebrat,nechtěl jsem do motoru sahat ale asi budu muset
Dněpr MT 10
Ahoj, no co kdyby jsi začal tím co máš za motor, co o tom motoru víš (náběh km...) Pak tak nějak popiš co se děje. Když píšeš další zkušební jízda tak myslím že už opravy byly.
K tvému popisu. Když budu vycházet z urala. S klikou zkušenosti nemám. Jestli to jsou kola tak to s narůstajícímí otáčkami narůstá, jakoby hvízdá (mně dříve) jestli tluče kovovy zvuk (jak dlouho to dělá?) tak tam může být nějak vyběhaný prstenec co je na vačce a jde přez něj odfuk skříně. Těžko říct, zkus to popsat blíže, popřípadě nějaké foto.
K tvému popisu. Když budu vycházet z urala. S klikou zkušenosti nemám. Jestli to jsou kola tak to s narůstajícímí otáčkami narůstá, jakoby hvízdá (mně dříve) jestli tluče kovovy zvuk (jak dlouho to dělá?) tak tam může být nějak vyběhaný prstenec co je na vačce a jde přez něj odfuk skříně. Těžko říct, zkus to popsat blíže, popřípadě nějaké foto.
Koupil jsem na podzim Dněpra 11.Jezdilo to,sice trochu klepaly ventily ale říkal jsem si že ty pak došteluju.Vzhledově to byl vrak ,takže jsem to do šroubku rozebral,pár nových dílů,lak a znovu sestaveno .Proto ,,zkušební jízdy,,.Do motoru jsem nesahal ,kromě sundání a vyčištění vany a sítka oleje.Tenhle rachot jsem právě zjistil až při té delší jízdě.
Dněpr MT 10
No s dněprem ti moc neporadím.. Snad někdo jiný. Když to vezmu obecně tak nejvetší bolest dněpra je mazání, změř si tlak kolik ti dává čerpadlo. No a pak ti asi nezbyde nic jiného než ten motor kuchnout a kouknout dovnitř v jakém je stavu..