měrka převodovka

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
wakil

měrka převodovka

Nový příspěvek od wakil »

Zdravím,na mém MT 11 zapomněli udělat rysky na měrce oleje v převodovce.Nebyl by někdo tak velice laskav a nedal mi míry od konce závitu šroubu? děkuji nastotisíckrát
Pepa

Re: měrka převodovka

Nový příspěvek od Pepa »

Dobrý večer. Mám dvě převodovky. Na první měrce je horní ryska 5,8 cm od konce šroubu a dolní 6,4 cm. Na druhé je horní ryska 6,0 a dolní 6,5 cm od šroubu, nebo jak vy píšete od konce závitu. Doufám, že si rozumíme. Dalo by se to také brát jako začátek závitu šroubu.
Návštěvník

Nový příspěvek od Návštěvník »

Pepa píše:Dobrý večer. Mám dvě převodovky. Na první měrce je horní ryska 5,8 cm od konce šroubu a dolní 6,4 cm. Na druhé je horní ryska 6,0 a dolní 6,5 cm od šroubu, nebo jak vy píšete od konce závitu. Doufám, že si rozumíme. Dalo by se to také brát jako začátek závitu šroubu.
díky Pepo,teď jde o to co je správně
ještě jednou děkuji
Michal

Nový příspěvek od Michal »

Ty 2mm (výrobní rozptyl u rysek) u hladiny oleje nehrají žádnou roli. To se víc projeví i náklon celého stroje, různě velká kola a různé tlumiče.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
wakil

Nový příspěvek od wakil »

Návštěvník píše:
Pepa píše:Dobrý večer. Mám dvě převodovky. Na první měrce je horní ryska 5,8 cm od konce šroubu a dolní 6,4 cm. Na druhé je horní ryska 6,0 a dolní 6,5 cm od šroubu, nebo jak vy píšete od konce závitu. Doufám, že si rozumíme. Dalo by se to také brát jako začátek závitu šroubu.
díky Pepo,teď jde o to co je správně
ještě jednou děkuji
Je vidět,že tamní dělníci nechodili do práce vystresovaní.Jednou ryska je ale pokaždé jinak,podruhé není vůbec.....
Co kus,to originál.
Odpovědět