měrka převodovka
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
-
wakil
měrka převodovka
Zdravím,na mém MT 11 zapomněli udělat rysky na měrce oleje v převodovce.Nebyl by někdo tak velice laskav a nedal mi míry od konce závitu šroubu? děkuji nastotisíckrát
Re: měrka převodovka
Dobrý večer. Mám dvě převodovky. Na první měrce je horní ryska 5,8 cm od konce šroubu a dolní 6,4 cm. Na druhé je horní ryska 6,0 a dolní 6,5 cm od šroubu, nebo jak vy píšete od konce závitu. Doufám, že si rozumíme. Dalo by se to také brát jako začátek závitu šroubu.
-
Návštěvník
díky Pepo,teď jde o to co je správněPepa píše:Dobrý večer. Mám dvě převodovky. Na první měrce je horní ryska 5,8 cm od konce šroubu a dolní 6,4 cm. Na druhé je horní ryska 6,0 a dolní 6,5 cm od šroubu, nebo jak vy píšete od konce závitu. Doufám, že si rozumíme. Dalo by se to také brát jako začátek závitu šroubu.
ještě jednou děkuji
Ty 2mm (výrobní rozptyl u rysek) u hladiny oleje nehrají žádnou roli. To se víc projeví i náklon celého stroje, různě velká kola a různé tlumiče.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
-
wakil
Je vidět,že tamní dělníci nechodili do práce vystresovaní.Jednou ryska je ale pokaždé jinak,podruhé není vůbec.....Návštěvník píše:díky Pepo,teď jde o to co je správněPepa píše:Dobrý večer. Mám dvě převodovky. Na první měrce je horní ryska 5,8 cm od konce šroubu a dolní 6,4 cm. Na druhé je horní ryska 6,0 a dolní 6,5 cm od šroubu, nebo jak vy píšete od konce závitu. Doufám, že si rozumíme. Dalo by se to také brát jako začátek závitu šroubu.
ještě jednou děkuji
Co kus,to originál.