5. ročník "ZIMNÍ EXTREM MOTO SRAZ"
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Re: 5. ročník "ZIMNÍ EXTREM MOTO SRAZ"
A na co máme každej ZÁCHRANNÝ MODUL, když ty ženský dáme dohromady, tak to bude vygenerován pěkný hic 
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Dněpr K750 r.v.1968
Přední brzdu v zimě používám, ale radši si vždycky zajedu ke krajnici, kde se guma chytá. Na čistě kluzkým povrchu radši koukám kam to poslat, aby to moc nebolelo, svolávám všechny anděly strážný a vůbec se nesnažím brzdit. Zadní brzda je v zimě snad ještě neschopnější, než přední, aspoň na mým enduru, ale smyk zadního kola se dá ustát.
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Se obávám, že tahle část Michalova záchranného modulu dojede na místo pěkně zmrzlá. Vemte někdo ženskou navíc. Nebo aspoň RUM 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Ženský nejsou a RUM nám zakázal ministr 
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968
no nevím jako na sole, ale s uralem na sněhu je přední brzda jen tak na ozdobu - přední kolo se okamžitě blokuje a motorka se stáčí. zadek je použitelnej dobře - na rozdíl od předního kola se líp do sněhu zařízne.
takhle dopadl chudák přede mnou na sraze v Lošticích, kdy jsem nejel vyloženě rychle, ale po tlačení jsem seděl na pokrčený noze a dobrďoval jen přední, protože zadní nebyla k dispozici - nedělo se nic a motorka pokračovala vesele dál, než si našla nějakou zábranu

takhle dopadl chudák přede mnou na sraze v Lošticích, kdy jsem nejel vyloženě rychle, ale po tlačení jsem seděl na pokrčený noze a dobrďoval jen přední, protože zadní nebyla k dispozici - nedělo se nic a motorka pokračovala vesele dál, než si našla nějakou zábranu

Ural Ranger 2008, 22tis km
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Hipik>Mam dvoumistnyho Jurka, takze se tam vejdu sotva ja a petrolejovy ohrejvadlo. Mam dve, kdyz se pripomenes, tak muzes jedno nafasovat. Je to takovej ten bazmek co se daval v zime do motorovyho prostoru nakladaku aby rano nastartoval.
Nicmene, taky jsem chyt od Lenky rymu, takze buh vi esli nakonec nezustanu doma
Lasky>Kousavou brzdu mam na XTZ taky. Taky dlouho nebrzdila (koupil jsem trmeny z bouracky). Kdyz je cas, tak si k tomu sednu a rozcvicuju ji
Zlepsuje se to, ale pomalu.
Nicmene, taky jsem chyt od Lenky rymu, takze buh vi esli nakonec nezustanu doma
Lasky>Kousavou brzdu mam na XTZ taky. Taky dlouho nebrzdila (koupil jsem trmeny z bouracky). Kdyz je cas, tak si k tomu sednu a rozcvicuju ji
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Zpravodajství z Extrem srazu:
aktuální teplota -13 stupňů
prašan 40 až 60 cm

aktuální teplota -13 stupňů
prašan 40 až 60 cm
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968
Uraaaaa
Ještě dvě hodiny a mizim z práce, počasí na cestu je optimální, asi přibalím sluneční brýle 
Jen nevim, kdy dorazíme, naše navigace plánovala cestu: Přes pole do vedlejší vesnice, pak kousek lesem....
Jen nevim, kdy dorazíme, naše navigace plánovala cestu: Přes pole do vedlejší vesnice, pak kousek lesem....
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Veverko nezapomeň na opalovací krém s číslem 30 
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Tragedie. Nevim kam jsem zalozil placatici.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Davy - na místě dostaneš malou placatku se samolepou srazu (pokud přijedeš včas) 
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
coz neprijedu. Musim najit svou, nebo holt vemu celou flasku 
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Re: 5. ročník "ZIMNÍ EX TREM MOTO SRAZ"
A za chvíli začne ta nejhorší část a to, obléknout se. Vždycky všechno vynést ven, protože v teple to nejde. A vyrazím k Evženovi a pomalu se začnem přesouvat do Ústí ke Zdeňkovi a potom už směr Český Jiřetín. Takže pokud se nic nepřihodí večer se sejdem v Barboře.
Budu vyrážet teprve asi za hodinu. Nestíhám. Možná budu muset jet zítra domů.Ještě nevím.
Já už jednou vyrážel v 9hod,ale po chvíli jsem zjistil,že kotouče jsou opět horký,tak jsem se vracel a rozebíral komplet brzdy.
Já už jednou vyrážel v 9hod,ale po chvíli jsem zjistil,že kotouče jsou opět horký,tak jsem se vracel a rozebíral komplet brzdy.