2. Šumavský sraz

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.

Jaký termín srazu by Vám lépe vyhovoval?

Anketa končí za 24 bře 2012, 15:21

7.-8. července 2011
0
Žádná hlasování
21.-22. července 2011
8
100%

Celkem hlasů: 8

Jirka-MT9

Shrnutí 2. Šumavský sraz

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Tak sraz je úspěšně za námi, proto dovolte krátké zhodnocení. Děkuji všem zúčastněným, kteří svojí účastí pomohli k rekordu - :!: 35 motocyklů, 57 účastníků :!: , čímž nekompromisně rozhodli o pořádání 3. srazu na Šumavě (podmínka dalšího ročníku je 20 motocyklů). Sraz se letos vydařil, vše se obešlo bez zranění (pokud nepočítám Radkovo srážku s UFO :lol: ). Pomalu tradicí se stává technická závada na jednom Uralu, letos se k tomu přidala závada doprovodné ČZ 125. Doufám, že všichni jste dorazili domů bez dalších technických problémů a komplikací. Těším se na setkání s Vámi na dalších srazech i na příštím ročníku.
Zde jsou naše fotky z letošního srazu:
http://jirka-mt-9.rajce.idnes.cz/2._Sum ... Dnepr_Ural
:P
Dněprák

Re: 2. Šumavský sraz

Nový příspěvek od Dněprák »

Ahoj Šumaváci.
Gratuluji k velmi pěkné rekordní účasti na Vašem 2. srazu. Je potřeba ocenit, že všechno kromě klapalo jak má. Škoda jen, že počasí nevydrželo ještě tu hodinku, aby se mohla jet jízda v terénu. Ale jinak výborný. Vyjížďka podle mé kulometčice Jany perfektní, bála se jen asi 2x. Já bych přivítal trochu více bláta. Volitelný výjezd v pohodě, trochu mě na začátku překvapilo, že při zapnuté uzávěrce diferenciálu to fakt blbě zatáčí. Zapnul jsem ji tam poprvé od její montáže. Ale šlo by to i bez ní. Velkou část vyjížďky jsem jel za Veverkou, která jako jediná jela na Dněpru sólo a klobouk dolů před ní. Poprala se s tím perfektně.
Takže, jen tak dál a už se těším na 3. ročník a na Vaši neustále se rozrůstající bandu Dněpristů na blížícím se srazu v Píšťanech.
veverka

Nový příspěvek od veverka »

No já docela koukala pak na videu, že je mi ta motorka vážně nějak velká :mrgreen: Mě to ze sedla tak nepřipadá, ale vypadám na ní jako trpaslík na mamutovi.
A jinak on to v terénu na solu zase takovej záhul není, snad jen bahnem se jede hůř, než se sajdou.
белка
"hydroveverka"
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

:D Jo Ivane, já před Veverkou také smekám. Osobně jsem ještě nenašel odvahu jezdit s Dněprem solo v terénu, raději vezmu starou ČZ protože je lehčí - jsem asi srab. Malá Veverka, velká motorka a výsledek je pohodový průjezd terénem. Hold kdo umí - umí.
Do Píšťan snad dojedeme v hojném počtu, už se všichni těšíme. :P My už letošní organizátorské starosti máme zdárně za sebou, tak si budeme užívat jen jako účastníci a čekat co pro nás kdo připraví :lol: . No a pomalu abychom vymýšleli něco na příští rok.
zdeněk
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od zdeněk »

.....ještě dávám odkaz na pár fotek a video.

zdeněk

http://zdenek800.rajce.idnes.cz/2._Suma ... ral_Dnepr/
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Odpovědět