pneu

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Michal

Re: pneu

Nový příspěvek od Michal »

Boban: AZ pneu ji prodává o 200Kč levněji http://www.az-pneu.cz/mitas-c-16-100-90-19-tt-id18208
Poštovné na dobírku mají 40Kč/kus.
Tvůj Barumpneu má poštovné 150, ale zase od 2000Kč vejš má poštovné zdarma.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
bobanbob
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od bobanbob »

já nespěchal na koupi . čekal jsem až je budou mít v akci. barum občas některé pneu zlevní .
Pak jsem si pozval jejich obchodáka nakecal jsem mu že od nich budeme brát veškeré pneu na naši techniku .
mno z toho vznikla 18% sleva na veškerý sortiment a ještě jsem si odečetl DPH. takže se to vyplatilo.
Michal

To jsou pak jiné obchody :-D
Bez DPH jsem naposled kupoval stavební materiál, zato však téměř všechen na celou stavbu. Ale tam to fungovalo tak, že já jsem dostal zboží bez DPH a bez účtenky a oni ty faktury zase prodali někomu, kdo si je dal do nákladů a snížil si tím daňový základ. Sám jsem se divil, že tohle funguje tak ve velkém a všude. Stačilo, aby tě kdekoliv představil někdo, koho už znají.
Na benzín a gumy to bohužel nefunguje. Nebo jsou tyhle možnosti předemnou skryté. :-)

Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Mira3.0.9 »

tak to vidím na tu mitas E-05,podle výrobce by měla mít stejný rozměr jako ty H-02.Měla by být i trosku do terénu,tak to asi risknu.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
Dneprstein

Nový příspěvek od Dneprstein »

Já už koupil ty H-02 Super Side (no, nijak extrémně hranatý nejsou), tak pak můžem porovnávat. Žádnej výkon v blátě od toho nečekám, to je na můj low-rider moc velká rasovina. Ještě tak nějaká polňačka, nebo čerstvě posekaný pole...
zdeněk
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od zdeněk »

Já už 2 roky používám v terénu na Uralu i Dněpru Mitasky C 16 v rozměru 100/90/19 TT. Jsou konstruovány na kamení čili mají pevné boky a výborné záběrové vlastnosti v bahnu a na sněhu (led nemusí). Mají pouze nevýhodu při přezouvání – je to prostě róbo :oops: Najeto mají asi 2000km a ještě je tam nějaký vzorek :D
Mitas C16.jpg
Mitas C16.jpg (15.01 KiB) Zobrazeno 8048 x
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Honda Wanderer

Nový příspěvek od Honda Wanderer »

Jsem docela spokojenej s těma Heidenau 4x19", používám je vzadu. Zcela vážně uvažuju, že po jejím sježdění bych vyzkoušel nějakou gumu pro plochou dráhu od Mitasu. Cenově by to taky šlo.
Don't give in without the fight!
Míra

Nový příspěvek od Míra »

Tyjo, takovejch peněz za pneu. proč nezajdete někam na závody motokrosů? (ne na treninkovou trať, tam se jezděj gumy na plátno...) tam je lehce ojetejch drapáků většinou plnej kontejner, a buď je dostanete zadarmo, nebo třeba po stokoruně, mám jich na půdě už asi 15ks, a žádnej sem neplatil. na plochodrážkách jezdim pořád, jsou super, ale když člověk jede nad 80kmh v létě po asfaltu, dost mizej i na solovce, zato perfektně seděj na ledě, s hlubokým sněkem je to ale slabý. na solu vydržej tak 2000km. sehnat se nechaj stejným způsobem, stačí znát někoho kdo jezdí plochou dráhu, a rád vám gumy s 1cm vzorkem a trochu strženejma bokama rád po pár korunách prodá.
Dněpr 11 solo/side
matbiker

Nový příspěvek od matbiker »

Já jsem na aukru koupil jeté plochodrážní pneu, kus za 250,- + doprava, takže 4 gumy nějakých 1400,-. Uvidíme co vydrží...
Asi MT09.
Nemůžeš? Přitvrď si a nastup!!
Soptík

Nový příspěvek od Soptík »

Taky jsem kupoval plochodrážní Mitasky po (myslím) 300,- 4x300 i s dopravou za těch 1.200,-
Jawa 350/640
Jawa 250/353
K-750
Ivo

Nový příspěvek od Ivo »

Plochodrážní Mitasky ti nevydrží na motorce víc jak 1000km a 300 za kus? To je zlodějna. Dají se bez problémů koupit za 100kč. Sem tam jsem je kupoval i levněji. Většinou je vyhazují po jednom dni na ploché dráze... Pokud ale někoho baví to stále přezouvat... Jezdí to na nich výborně. I to dobře sedí. Ale v terénu to s nima po pár kilometrech po asfaltu už moc není. Já mám vyzkoušené Heidenau... Nejlepší km nájezd a nej jízdní vlastnosti. Je to velmi universální pneu, co zvládne i dost v terénu.
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
Honda Wanderer

Nový příspěvek od Honda Wanderer »

Tak nevím, mě ta Heidenau vzadu vydrží tak 3000km a je po ní. Ta klasická silniční Mitaska vydrží z bídou 1000km. A to se mi sjeté zadní gumy na japoncovi po 7000km zdály moc.
Don't give in without the fight!
Ivo

Nový příspěvek od Ivo »

Heidenau 3tis km??? Já je tam mám už 16tis km a stále ještě mají vzorek. Samozřejmě je mezi sebou prohazuji a samozřejmostí je i správná geometrie. Pokud ti to takhle hobluje pneu, tak bych předpokládal, že je něco špatně. Ze zadního kola jsem tu pneu dával na sajdu cca po 10tis km. Myslím, že nejsem jediný, kdo má s touhle pneu zkušenosti jako já.
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
Michal

Plochodrážky jsem kupoval za 50kč kus na burze. Na ledu nejlepší guma, co jsem měl. Ale na zadním kole vydrží tak 500km, než přestane být použitelná. Jedna mi ještě zbyla, ale budu ji používat už jen pro přední kolo, protože v měkkým sněhu špatne zabírá. Tam mi fungoval mnohem víc normální letní drapák. Kupodivu letní drapák Mitac C-20 držel celkem dobře i na zmrzlém asfaltu a ujetém sněhu. Letos chci zkusit zimní drapák od Mitasu. Od letního se neliší vzorkem ale zimní směsí.
Heidenau K37 jsem zatím v zimě nezkoušel, mám ji teprve od konce jara a to jen na předním kole, protože pro moje ježdění je moc silniční. Na suchým asfaltu drží perfektně (narozdíl od tragických origo silničních Uralšín), na mokru celkem dobrý, ale už mi jednou i utekla. V terénu má jen průměrné boční vedení, takže to nezatáčí tak jak by mohlo. Jako alternativu k příliš silniční K37 chci vyzkoušet trochu offroadovější Mitas E-05. Máte s ní už někdo praktické zkušenosti? Trochu se bojím klouzání za mokra. Na solovce mám zkušenost s E-03, která je celkem k ničemu.

Boo
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Boo »

zdravim pánové, dostal sem na dněpra novej drapák C-16 a nemůžu ho tam dostat meti kyvkou a brzdou, je to normální ? a seřezáváte špunty u na straně kardanu ? nebo by se to tam mělo vejít, je to rozměr 100/90

Díky
Odpovědět