Příprava na 2. Setkání Dněpr - Ural Čechy
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: Příprava na 2. Setkání Dněpr - Ural Čechy
Já jen že na zadku mám spíš cestovnější gumu než crossovou a na brzdícím padáku nechávám měnit pyrpatrony, tak ho taky nebudu mít sebou 
Jawa 350/640
Jawa 250/353
K-750
Jawa 250/353
K-750
veverka píše:Jirko, a neměl by sis místo toho promlouvání do dněpří duše uvědomit, že dněpr je motorka? V zimě si z něj dělal ponorku, na šumavským sraze si se pokoušel vyrobit z něj katapult... To jeho prostá duše prostě nemůže vstřebat
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
……..a je to tady zas. Provedena úprava pro vylodění s brodivostí 730mm a zase ho…
. Zapomněl jsem na odvzdušnění karburátorů a motůrek si zlehka znovu cucnul fekálu. Provedena drobná úprava a stroj je připraven na další pokus. Nóó´samozřejmě to nebylo zadarmo. V převodovce mám vrtací emulzi a v karburátorech byly řasy a chaluhy. Odvzdušnění převodovky budu muset zaslepit 
Naposledy upravil(a) zdeněk dne 01 říj 2016, 09:33, celkem upraveno 1 x.
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Dněpr K750 r.v.1968
No, dnes bych asi začal takto .... právě jsem vyjížďku skončil,
právě mi motor zdech,
právě jsem víko z hlavy sundal,
a hele, v pístu je díra jak pěst......
právě mi motor zdech,
právě jsem víko z hlavy sundal,
a hele, v pístu je díra jak pěst......
že by to někde podfukovalo???
A nebo to někdo někde moc honil?
Taky se mi to kdysi stalo, a musel jsem to celé rozebrat... Bordel z pístu byl po celém motoru
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
No teda pánové, netrápíte ty stroje už moc? Já nevím, ale tohle už se začíná nápadně podobat Šumavskému ledoborci, ale ten jezdí v únoru,
aby byl dostatek času na opravy. Budete mít ještě na čem ten sraz uspořádat? Ale musím uznat, že se toho vůbec nebojíte. Vypadá to stále zajímavěji, jsem na to zvědav, co nakonec na nás připravíte za pasti
.
My si vedle v tématu teoretizujeme o brodivosti a tady drsňáci bez řečí testují v praxi. 
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi to nedalo a mám pro Frontoviky s motocykly solo a dvoukolky s uzávěrkou TRASU „C“ 
Naposledy upravil(a) zdeněk dne 01 říj 2016, 09:31, celkem upraveno 1 x.
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968
Dnes můžu začít takto: Už zase skáču(jedu) přes kaluže. Díky Zdeňkovi, který mi odborně provedl výměnu pístu, zaslaného rychle od Pavla Kučery už jsem dnes vyjel projet ještě kus cesty neprobádané. A našel jsem dokonce i malou bažinku, ideální pro průjezd našimi stroji. Přesto že jsem byl zase sám, neodolal jsem a vjel jsem do ní a projel. Samozřejmě radši jen krajem, co kdyby náhodou. Průjezd středem necháme až na sobotu. Pokud bude ale počasí ve stylu dneška kdy chči.... a chči.... mám takový pocit, že některé úseky budeme muset vynechat. konkrétně dnes to na těch polních cestách, kde je jíl klouzalo pěkně. Necháme se překvapit a přinejhorším vytlačit se to dá vždycky.
Pokud bude dostatek taznych...ehm... koni, projet se da ledasco, ale aby zbyly sily i na odpoledni souteze.
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Síly snad nějaké zbydou, ale hlavně, aby jsme se stačili vrátit za světla. I když noční jízda do setmělého jezera za svitu měsíce může být taky dobrá.