co tomu říkáte
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Re: co tomu říkáte
Zuchnoff> Mám to přeložit? Pokud by to chtělo víc lidí, není problém. Pro mě je to snadné, umět anglicky je v mém zaměstnání něco jako umět číst.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Ahoj Martine,Lasky píše:Mě se se to líbí moc a rozhodně bych se nebál s tím vyjet na silnici. I v Evropě, hlavně v Německu jsou otevřené enduro,či expediční sajdy k vidění. Sám budu něco podobného vytvářet(i když v sajdě sedačku udělám).
Chápu, že lidem kteří milují Ural jako klasický "old school" se něco takového nelíbí.
Já ale patřím do skupiny lidí, kteří netrpělivě očekávají každou modernizaci, tak aby se z něj stal nekompromisní "Lunochod" i bez velikých domácích úprav. Zrovna tenhle člověk tomu hodně pomáhá,takže mu fandím.
Když půjde vývoj v Irbitu stále dál k moderním technologiím, tak je hodně pravděpodobné, že podé co ojedu Afriku si už Urala konečně koupím.
tohle se Ti bude líbit:
http://www.advrider.com/forums/showthre ... 689&page=4
Čau Petře.
To jsi trefil. Přesně tenhle styl sajdkár se mi líbí.
To jsi trefil. Přesně tenhle styl sajdkár se mi líbí.
já jsem si dovezl Dněpra z Polska v dezolátním stavu a tak to upravit do podobného vzhledu predátora bude lepší a zábavnější než to dělat do původního stavu.
Rusko není stát,to je životní styl.
Lasky, já jsem z těch, kteří si cení old school, ale u dnešního Urala již toho moc nezbývá, takže je to fuk. Predátor je naopak pěkný a nedivím se, že nepotřebuje mitfáru v sajdě..Měl jsem mitfáru s výbornou váhou 50 kg, ale již má jiné zájmy, tak tam mám závaží stejné váhy a je to lepší. Protože kdyby se něco nevyvedlo, nebudu mít výčitky a nezkazím názor jeho matky..s tebou se mu nic nestane, proto ať klidně jede..A jízda ve 3 nemá smysl a už žádná zábava..A co se týče budoucnosti Urala, mám na druhou stranu strach, že až se vymaní z old school, bude to jen jeden z mnoha...
Ono není nutno rozřezat origo loďku a blatníky. Stačí tabule plechu a pár profilů. Za víkend lze svařit libovolnou kreaci. To mimochodem zní jako soutěžní výzva pro letošní rok 
Člověk pak může mít několik loďek a střídat je dle účelu cesty.
Člověk pak může mít několik loďek a střídat je dle účelu cesty.
Mě se to líbí, fakt luxusní predátor. Matovka tomu dodává něco pořádnýho, vejfuk taky pěknej a přední maska prostě k tomu patří. Uřezaný blatníky? podle toho co ten člověk provádí tak to bude asi první co udělal 
Ave, mně se to líbí na 100%. Ja tvrdím manželce, že je můj milášek pouze jednomístní. V sajdě nevozím nikoho, pouze pár náhradních dílů, pití a jiné tekutiny pro motůrek. Je pravda, že zatáčky musím ject pomaleji, ale ten pocit je dokonalej 
MT 12-S
-
Dneprstein
A já nevim... Hubertův přístup mi je výrazně bližší...
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Je to pěkný
Taky bych někdy ráda takovou stavbu, ale asi bych na ni nepoužila Urala, ten se mi líbí tak, jak je. Spíš bych sáhla po nějakym zbořenym enduru.
Ale nevím, kam bych s tím mohla jezdit, u nás by mě první policajt, kterýho bych potkala, pověsil pro výstrahu na nejbližší lampu
Ale nevím, kam bych s tím mohla jezdit, u nás by mě první policajt, kterýho bych potkala, pověsil pro výstrahu na nejbližší lampu
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
proč si někteří myslíte,že by se s tím u nás nemohlo jezdit po silnici v běžném silničním provozu,pokud má stk,zaplacenou pojistku a motorka svítí tak nevidím problém
Rusko není stát,to je životní styl.
Pokud by to mělo papíry vpořádku, policajt by asi nic nemohl. Ale zrovna s STK nemám poslední dobou moc dobrý zkušenosti, moje vozidla se jim vůbec nelíběj a to na nich rozhodně nejsou zásadní úpravy.
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Hubert s loďkou nic nedělal, jen si vyhrál se světlama dle svého vkusu. Funkčně tam jen namontoval výfuk z BMW R80GS a speciální vzducháč, se kterým měl problém to naladit aby to nějak rozumně jelo.
Hubert je hlavně šílený cestovatel, nejezdí s tím těžký offroad. Ikdyž občas se něčemu náročnému nevyhne.
Hubert je hlavně šílený cestovatel, nejezdí s tím těžký offroad. Ikdyž občas se něčemu náročnému nevyhne.