jsem novým šťastným majitelem Dněpra 11 r.v. 1993.
Výrobní číslo Dněpr 11 rv 93
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Výrobní číslo Dněpr 11 rv 93
Zdravím všechny,
Koupil jsem ho v menší úpravě na choppera, ale moje představy jsou zatím jinde. Narazil jsem na problém s výrobním číslem, na štítku vše sedí, ale na rámu není.
Potřeboval bych poradit kde by mělo být. Na STK taky nevěděli.
Tak abych ho neudělal někam jinam a vyhnul se tak problémům do budoucna. Díky za rady...
Re: Výrobní číslo Dněpr 11 rv 93
Výrobní číslo rámu by mělo být na levém horním úchytu zadního tlumiče. Je tam taková ploška, ale soudruzi to tam bouchali asi jen když nikdo ve fabrice nemarodil, protože jsem už viděl spoustu Dněprů bez vyraženého čísla
.
si tam něco vyraž
co se ti hodi
co se ti hodi
Díky za rady,
po prozkoumání jsem žádnou plošku nenašel, ale zjistil jsem, že mám trochu převařený rám aby tlumiče měli vetší sklon, takže jestli tam byla tak už není. Neměl by někdo z Vás fotku jak to má vypadat, abych to nějak přizpůsobil?
po prozkoumání jsem žádnou plošku nenašel, ale zjistil jsem, že mám trochu převařený rám aby tlumiče měli vetší sklon, takže jestli tam byla tak už není. Neměl by někdo z Vás fotku jak to má vypadat, abych to nějak přizpůsobil?
Opravdu se nenajde nikdo kdo by měl foto té zadní části jak má vypadat?
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Mám sice K 750 ale je to stejné 
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Díky moc,
tak tuhle část na rámu už někdo odstranil. Tak se nejspíš začnu poohlížet po jiném rámu.
Díky všem.
tak tuhle část na rámu už někdo odstranil. Tak se nejspíš začnu poohlížet po jiném rámu.
Díky všem.