Vstréča - první jarní sraz?
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: Vstréča - první jarní sraz?
Míro, ozvi se, že jsi dojel domů v pořádku.
Některé úseky silnic vypadaly po chumelenici kluzce.
Některé úseky silnic vypadaly po chumelenici kluzce.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
pohodička, dom se dojel asi v půl jedný. krom úniku olejeje v množství víc než malém (asi 3litry) sem dojel bez závad, ale už byla sakramentská zima.
Dněpr 11 solo/side
my si to dali z Jihlavy po 38čce do Kolína a musím říct, že jsem rád, že nás cestou na sraz navigace potahala "zkratkama" od Kolína na Humpolec - na kochačku xkrát hezčí..
každopádně 180km s průměrem pohybu 69,5 je na urala vcelku slušnej výkon, vítr k nám byl milostiv..
kdo tam nebyl, tak tady Mírův stroj - jediný solo na sraze -

a takhle vypadá "sníh" na motocyklu po zimním srazu
kdo najde brzdič brembo, vyhrává hroudu hlíny

každopádně 180km s průměrem pohybu 69,5 je na urala vcelku slušnej výkon, vítr k nám byl milostiv..
kdo tam nebyl, tak tady Mírův stroj - jediný solo na sraze -

a takhle vypadá "sníh" na motocyklu po zimním srazu
kdo najde brzdič brembo, vyhrává hroudu hlíny

Ural Ranger 2008, 22tis km
Zkousel si s tim brzdit?
Dokonce byl i ten snih, ale az cestou domu, mistama i nejaky zbytky na silnici... Dokud sem ridila, bylo teplo, ale jak sme se prohodili, tak sem v sajde pekne promrzla a asi sem si privezla nejaky nachlazeni
Musim obehnout armyshopy a vyresit zatepleni v sajde.
Dokonce byl i ten snih, ale az cestou domu, mistama i nejaky zbytky na silnici... Dokud sem ridila, bylo teplo, ale jak sme se prohodili, tak sem v sajde pekne promrzla a asi sem si privezla nejaky nachlazeni
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Zdravím všechny frontoviky, věřím že všichni dojeli domů v pohodě jako my na Šumavu. Od Tábora jsme si užili i sníh a sůl
. Nějaké fotky jsou zde: http://jirka-mt-9.rajce.net/Vstreca_frontovikov_2011 . Vřele všem frontovikům, kteří si chtějí hýčkat kulometčíky jako já (kvalitní kulometčík je poklad) a mají kvalitní alternátor doporučuji vyhřívání sajdy. Koupil jsem vyhřívanou dečku na sedačku do auta asi za 200Kč a vyvedl zásuvku 12V. Nevěřil jsem že by to mohlo být tak super. Cesta přes 200km pro kulometčíka úplně v pohodě. Do Brtnice jsem to testoval v sajdě já, cestou domů kulometčík a oba nadšeni jak dokáže ta dečka na sedadle prohřát celé tělo, jen kulometčík si stěžoval že to musel občas vypnout, bo se mu potil zadek
. Takže všem teplomilným toto ověřené, jednoduché a levné řešení doporučuji a těším se na další sraz.
Taky dobrej napad, Nemec ma zase vyhrivany hefty i pro kulometcika v sajde
U me to vypada spis na spacak, jezdime v zime i na akce, kde se spi venku, to je pak kazdej kus deky nebo spacaku v noci dobrej 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Zdar Dněpráci a Uralisté.
Konečně jsem absolvoval vyjížďku aniž by mě musel někdo tlačit. Takže pohon sajdy i když bez uzávěrky diferenciálu, ale s kulometčíkem se plně osvědčil. Uvídíme, jak to bude s životností. Fotky jsou na stránkách www.autoskolavarchol.cz.
Takže zase někdy příště.
Konečně jsem absolvoval vyjížďku aniž by mě musel někdo tlačit. Takže pohon sajdy i když bez uzávěrky diferenciálu, ale s kulometčíkem se plně osvědčil. Uvídíme, jak to bude s životností. Fotky jsou na stránkách www.autoskolavarchol.cz.
Takže zase někdy příště.
veverka - jj normálně to brzdilo, naštěstí
tak kůže je prima, že izoluje záda a zadek a nezabere moc místa - dřív jsme vozili velkej kabát a ten byl vcelku neforemnej. do rukávníku vyhřívaný hefty a manželka v teple a spokojená
o tý vyhřívaný dečce jsem taky jeden čas přemýšlel - jen jsem neznal výkon altíku, tak jsem si říkal, jestli to všechno vyhřívání dá
Ivo s novým touristem má vyrobený dokonce vyhřívání sedačky a loni i letos si to chválil.
mytí motorky nechávám na jaro, takže sem to vzal jen zhruba nejlepším přítelem čistotného motorkáře - záchodovou štětkou (záchodem nejetou)
tak kůže je prima, že izoluje záda a zadek a nezabere moc místa - dřív jsme vozili velkej kabát a ten byl vcelku neforemnej. do rukávníku vyhřívaný hefty a manželka v teple a spokojená
o tý vyhřívaný dečce jsem taky jeden čas přemýšlel - jen jsem neznal výkon altíku, tak jsem si říkal, jestli to všechno vyhřívání dá
Ivo s novým touristem má vyrobený dokonce vyhřívání sedačky a loni i letos si to chválil.
mytí motorky nechávám na jaro, takže sem to vzal jen zhruba nejlepším přítelem čistotného motorkáře - záchodovou štětkou (záchodem nejetou)
Ural Ranger 2008, 22tis km
Škoda, že s některými z nás jsme se na Vstréče navzájem potkali, ale nevěděli o tom. Pro příště to bude chtít s tím něco udělat.
Tak to máš teda pravdu.
Tak právě jsem nahrál na http://www.ulozto.cz/7928724/vstreca-fr ... ov2011-mpg lehce sestřihnuté naše video ze vstréči. Tak snad se alespoň někomu bude trošku líbit
.
Ahoj Jirko.
Právě jsem si stáhnul video ze Vstréči frontovikov. Pěkně udělaný , díky ahoj.
Právě jsem si stáhnul video ze Vstréči frontovikov. Pěkně udělaný , díky ahoj.
Hezké video, i s pěkným hudebním doprovodem.
Zdarec, video super.
Ahoj všem, jsem rád že se to někomu líbí a přidávám ještě jeden odkaz naší šumavské přípravy na vstreču:
http://www.ulozto.cz/7935972/zahajeni-z ... -dnepr-mpg
Jirka
http://www.ulozto.cz/7935972/zahajeni-z ... -dnepr-mpg
Jirka