Встреча Фронтовиков 2012
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Встреча Фронтовиков 2012
Dovoluji si sem vyvěsit Pavlovu pozvánku:
Vážení opozitčici, opozotčice a opozitčata,
a je to tady! Mráz nepolevuje, sněhu přibude, nastal ten pravý čas. I u Muzea byl prý už sníh.
Na východní Sibiři se již do Ruslanů a Mrijí nakládají tuny sněhu, které budou shozeny v okolí kóty 410.
Dovolujeme si vás pozvat na tradiční zimní setkání majitelů motocyklů Dněpr a Ural.
Letošní Vstréča frontovikov se bude konat:
17. až 19. února 2012
na letišti Aeroklubu Moravská Třebová ve Starém Městě.
http://mapy.cz/s/32np
49°47'46.053"N, 16°40'44.889"E (49.7961258N, 16.6791358E)
Toto místo je mnohým již známo, kdo tam ještě nebyl, nechť navštíví naši Foto a videogalerii.
Ubytování
Ve 2 až 4-lůžkových pokojích na ubytovně na letišti trochen i vytápěných přímotopy a popřípadě tamtéž na zemi.
Cena za kus a den 150 Kč.
Vezměte si s sebou karimatky a spacáky, neb kdo dřív přijede, ten spí na posteli.
Objednávky pokojů předem přijímáme pouze pro matky s dětmi.
Stravování
O naši potravu se postará restaurace na letišti s hospodským, co má rád lidi.
Srazné
100 Kč za motocykl
Program
Pěkné večery v teple a sobota v sedle.
Požadavky na vás a vaše stroje
Motocykl v bezvadném stavu (elektrika, svíčky a koncovky na nich, baterie).
Do motoru doporučujeme nalít olej tuhnoucí až při nižších teplotách (např. 10W-40, ne 20W-XX).
Na všech kolech terénní pneu, originální Dneproshina 3.75 x 19 v těchto podmínkách nefunguje!
Majitelé sidecarů s nehnaným kolem postranního vozíku si prosím zajistěte zdatné kulometčíky.
Malé upozornění
Tato vstréča není jen o dojetí na místo konání, což s trochou kvalitního oblečení zvládne každý, ale i o zkušenostech a umění ovládání sidecaru v těžkém terénu a touze posunout si svoje hranice zase o kousek dál. Tohle setkání je také o vaší přizpůsobivosti se těžkým podmínkám a chuti pomoci ostatním, protože zde platí, že pokud neprojede sidecar před vámi, neprojedete ani vy! Prosím pečlivě zvažte, zda máte chuť i zkušenosti s námi tento víkend prožít.
Pozor! Čtěte a prosím respektujte!
Vstréča frontovikov je pořádána výhradně pro majitele sovětských sidecarů!
Plechovkám (jako automobilům) je příjezd zakázán, ani se neptejte!
Ani nevozte motocykly na přívěsu či v kamionu s tím, že jej tajně necháte ve vedlejší vesnici, sklidíte pouze posměch a budete veřejně zostuzeni! Výjimku mají matky s dětmi, protože jinak bychom tam nemohli být ani my.
Těšíme se na vás
kolektiv BSP
SovMotCentr Rozhraní
Vážení opozitčici, opozotčice a opozitčata,
a je to tady! Mráz nepolevuje, sněhu přibude, nastal ten pravý čas. I u Muzea byl prý už sníh.
Na východní Sibiři se již do Ruslanů a Mrijí nakládají tuny sněhu, které budou shozeny v okolí kóty 410.
Dovolujeme si vás pozvat na tradiční zimní setkání majitelů motocyklů Dněpr a Ural.
Letošní Vstréča frontovikov se bude konat:
17. až 19. února 2012
na letišti Aeroklubu Moravská Třebová ve Starém Městě.
http://mapy.cz/s/32np
49°47'46.053"N, 16°40'44.889"E (49.7961258N, 16.6791358E)
Toto místo je mnohým již známo, kdo tam ještě nebyl, nechť navštíví naši Foto a videogalerii.
Ubytování
Ve 2 až 4-lůžkových pokojích na ubytovně na letišti trochen i vytápěných přímotopy a popřípadě tamtéž na zemi.
Cena za kus a den 150 Kč.
Vezměte si s sebou karimatky a spacáky, neb kdo dřív přijede, ten spí na posteli.
Objednávky pokojů předem přijímáme pouze pro matky s dětmi.
Stravování
O naši potravu se postará restaurace na letišti s hospodským, co má rád lidi.
Srazné
100 Kč za motocykl
Program
Pěkné večery v teple a sobota v sedle.
Požadavky na vás a vaše stroje
Motocykl v bezvadném stavu (elektrika, svíčky a koncovky na nich, baterie).
Do motoru doporučujeme nalít olej tuhnoucí až při nižších teplotách (např. 10W-40, ne 20W-XX).
Na všech kolech terénní pneu, originální Dneproshina 3.75 x 19 v těchto podmínkách nefunguje!
Majitelé sidecarů s nehnaným kolem postranního vozíku si prosím zajistěte zdatné kulometčíky.
Malé upozornění
Tato vstréča není jen o dojetí na místo konání, což s trochou kvalitního oblečení zvládne každý, ale i o zkušenostech a umění ovládání sidecaru v těžkém terénu a touze posunout si svoje hranice zase o kousek dál. Tohle setkání je také o vaší přizpůsobivosti se těžkým podmínkám a chuti pomoci ostatním, protože zde platí, že pokud neprojede sidecar před vámi, neprojedete ani vy! Prosím pečlivě zvažte, zda máte chuť i zkušenosti s námi tento víkend prožít.
Pozor! Čtěte a prosím respektujte!
Vstréča frontovikov je pořádána výhradně pro majitele sovětských sidecarů!
Plechovkám (jako automobilům) je příjezd zakázán, ani se neptejte!
Ani nevozte motocykly na přívěsu či v kamionu s tím, že jej tajně necháte ve vedlejší vesnici, sklidíte pouze posměch a budete veřejně zostuzeni! Výjimku mají matky s dětmi, protože jinak bychom tam nemohli být ani my.
Těšíme se na vás
kolektiv BSP
SovMotCentr Rozhraní
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Re: Встреча Фронтовиков 2012
no faj, jel bych, ale tohle už je na mě moc daleko, a plechovky tam nesmí... leda bych našel nějakýho přispivatele(tlačiče) na benzín...
Dněpr 11 solo/side
Míro, zkus to. Už má bejt celkem teplo na cestu a spí se uvnitř, tak to ani nemusí bejt odolnej tlačič - polárník 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Ty Míro,já bych možná roli tlačiče a přispěvatele zkusil.Jenže jelikož jsem ani nepředpokládal,že bych se něčeho takovýho mohl zůčastnit,páč nemám tu správnou značku motocyklu,tak jsem na to ani nevyhradil žádnej čas.Sakra,teď už nevím jestli bych to nějak zvládnul zařídit.Ale rozhodně do budoucna bych se takový akce rád zůčastnil.
určitě, nejni problém, ale příští tejden je na mě taky trochu na rychlo, ale sraz to nejni polední, takže určitě někam zas na jaře vyrazím..
Dněpr 11 solo/side
Velmi mě překvapilo, že to Pavel vrátil do Moravské Třebové. Brtnici si po poslední Vstréče velmi pochvaloval a chtěl tam zůstat i na příště. Tu změnu si vysvětluji tím, že v Brtnici pravděpodobně nedokázali vyhovět rezervování pouze týden před akcí, což je při velké proměnlivosti počasí nutné.
My to máme dvakrát dál než do Brtnice. 4 hodiny cesty v pátek po práci po tmě pravděpodobně v chumelenici mě sice moc nelákají, ale určitě přijedeme. Šumaváci to mají ještě mnohem dál. Vidím na tom i pozitivní stránku věci, že poznám ta místa z krásných videí.
Míro, pro případ, že bys přijel, ti vezmu to soukolí.
My to máme dvakrát dál než do Brtnice. 4 hodiny cesty v pátek po práci po tmě pravděpodobně v chumelenici mě sice moc nelákají, ale určitě přijedeme. Šumaváci to mají ještě mnohem dál. Vidím na tom i pozitivní stránku věci, že poznám ta místa z krásných videí.
Míro, pro případ, že bys přijel, ti vezmu to soukolí.
By my deeds I honor him, flat twin.
uvidíme, jaká bude situace v pátek
třeba mi hrábne, skočim na to a přijedu
do brtnice to mám taky podstatně blíž (95km vs 210km), tam bych ještě určitě dorazil. uvidíme.
Dněpr 11 solo/side
Já jsem myslel, že soudruh ze Šumavy je nezdolný a odolává všem vlivům. Ale budiž, tak se dej dohromady a pokud neselže někde po cestě můj stroj uvidíme se. Jen je škoda, že Pavel to neuskutečnil trochu blíže na Západ, aspoň jako vloni. Při této vzdálenosti se mi vybavuje vstreča v Lošticích, kdy jsme vyjeli se Zdeňkem z Ústí n.L. v 11 hodin dopoledne a po anabázích s technikou (Dněpří)jsme dorazili úspěšně ve 23.00. hod. na místo. Takže doufám, že se minulost nebude opakovat.
Jirko, to zmákneš
Mě necelý týden před víkendem venku sejmula důkladná rýma, horečka a vůbec, k doktorovi jsem jít nemohla, ani bych se tam nedostala, takže bylinky, čajíčky a pevné rozhodnutí nezkazit si opravdu zimní sraz nemocí a povedlo se
Ale je pravda, že je to už dost štreka, zvlášť když budem vyrážet až v pátek po práci. No třeba je ještě ukecám a vezmu si dovolenou, abychom vyjeli dřív, ale teď jsme na tom tak, že mi můžou ve čtvrtek odpoledne říct, abych v pátek koukala naklusat, že nestíháme
Ale je pravda, že je to už dost štreka, zvlášť když budem vyrážet až v pátek po práci. No třeba je ještě ukecám a vezmu si dovolenou, abychom vyjeli dřív, ale teď jsme na tom tak, že mi můžou ve čtvrtek odpoledne říct, abych v pátek koukala naklusat, že nestíháme
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Musíš si vydobýt místo za řidítky
V sajdě je větší zima, než když člověk řídí. Já jsem většinou na začátku cesty umístěna do sajdy a opustit ji smím až v cíli, hlavně v zimě

белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
...............pár fotek z akce je na
http://zdenek800.rajce.idnes.cz/Vikend_ ... ontovikov/