Krátká víkendová projížďka
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: Krátká víkendová projížďka
Sníh byl v Krkonoších, aspoň na toho Silvestra, v neděli už jsme jeli domů v mrholení
V pátek napadlo tak 20cm mokrýho těžkýho sněhu na rozbahněnej terén, takže výsledek byl docela zajímavej 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
já se byl taky na silvestra projet, 10° nad nulou, sluníčko, takže projíždka v kokosu , riflích a motokrosových rukavicích v pohodě. sněhu bych se asi nedohledal 
Dněpr 11 solo/side
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Tak v Jablonci bylo u Rudíka až moc sněhu
Dokonce jsme vyrazili na oslavu Silvestra na jeho Uralu 650 přes Černou Studnici 869m do Janova nad Nisou a byl to docela mazec

zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Tak konečně sníh zasypal silnice, bohužel silničáři celkem stíhají, ale i tak jedna z nejhezčích zimních projížděk
jen 4mm heidenau na zadku se naprosto nechytala, tak jsem na rychlo přezouval na špalky, nějak došly gumy
jen 4mm heidenau na zadku se naprosto nechytala, tak jsem na rychlo přezouval na špalky, nějak došly gumy
Ural Ranger 2008, 22tis km
bohužel přes noc obleva a ze sněhu skoro nic

Taky jsem to o víkendu trošku protáhnul.
Přišel ke slovu i hupcuk - lidská a uralí síla na to nestačila...

Přišel ke slovu i hupcuk - lidská a uralí síla na to nestačila...

tak to je masakr
inač hodil by se navyjak
inač hodil by se navyjak
Na horách je sněhu dost.
Na vyjížďku optimální, místy až moc. Blbý je led na krajích brodů.

Aneb lopata nástrojem dne
Na vyjížďku optimální, místy až moc. Blbý je led na krajích brodů.

Aneb lopata nástrojem dne
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Ahoj Michale, nevím proč jsi zvedal výfuk, když to stejně zahrabeš i po zvednutý
. Jinak opravdu hezká práce. Tady u nás je jen místy poprašek ale i tak jsme si dnes také zablbli
.
No pěkně řádíte
koukám, že máš drapák i na sajdovým - je to hodně znát proti drapáku na zadku a K37 na side?
Němec: Člověče, nevim. Já mám na sajdovým kole drapák celoročně, střídám jen zimní a letní krosovou gumu.
Obecně s drapákem na obou kolech to víc projede, ale výrazně hůř se zatáčí. Bez převážení motorky tak aby se jedno nebo druhé kolo odlehčilo zatočit téměř nejde.
K37 (letní) jsem měl na předním kole, ale protože na ledu klouzala a na bahně nezatáčela, tak jsem ji vyměnil za mnohem lepší E-05 a teď K37 používám na zadní kolo na silnici. E-05 je vynikající guma na zimu, funguje i na ledu lépe než oblíbené plochodrážky. Nehodí se ale na zadní kolo, má hrozně vysoký profil, skoro o 2cm vyšší než silniční Uralšína. A těch 5% na průměru navíc je v každým kopci hodně znát. Dobrá bude, až budeme mít ten pomalejší hlavní převod.
Obecně s drapákem na obou kolech to víc projede, ale výrazně hůř se zatáčí. Bez převážení motorky tak aby se jedno nebo druhé kolo odlehčilo zatočit téměř nejde.
K37 (letní) jsem měl na předním kole, ale protože na ledu klouzala a na bahně nezatáčela, tak jsem ji vyměnil za mnohem lepší E-05 a teď K37 používám na zadní kolo na silnici. E-05 je vynikající guma na zimu, funguje i na ledu lépe než oblíbené plochodrážky. Nehodí se ale na zadní kolo, má hrozně vysoký profil, skoro o 2cm vyšší než silniční Uralšína. A těch 5% na průměru navíc je v každým kopci hodně znát. Dobrá bude, až budeme mít ten pomalejší hlavní převod.
By my deeds I honor him, flat twin.
Jirko, to je přece jasný, se zvednutým výfukem se zahrabě hlouběji a dál od sjízdný cesty 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Soutěž v orbě mnohé vaše výkony připomínají, takovou brázdu kolikrát nezmákne ani kůň 
Hezká práce.
Tak tady by pomohlo jedině udělat z toho pásový nebo polopásový stroj. Ale potom by zase byla zbytečná lopata.
Tak tady by pomohlo jedině udělat z toho pásový nebo polopásový stroj. Ale potom by zase byla zbytečná lopata.