Bezkontaktní zapalování
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Bezkontaktní zapalování
Ahoj Všem, dnes jsem vyrazil na menší projížďku, avšak po 4km motorka ztratila výkon, jela jakoby na půl. Jediné na co jsem zatím přišel je, že jsem měl pravděpodobně pootočené dynamo, protože po sundání krycího plechu na dynamu, jsem zjistil, že se netočí. A moje otázka zní: Jak se chová bezkontaktní zapalování, pokud dojde k výpadku dobíjení? Předpokládám, že to chvíli pojede na baterii, ale zajímá mě, zda to při vybití baterie vypadne zapalko úplně, nebo je možné, že to zapaluje méně? Předem děkuji za názory, pro doplnění dodám, že mám K750 r.v. 1961 se side
Re: Bezkontaktní zapalování
Ahoj Zajo,
jednou mě dynamo přesto úplně dobíjet a jelo to jenom na baterii cca. 50km (mám K750, 6V). Po celou dobu to jelo bez problému, až baterie začala být vybitá tak prostě začala chcípat. Takže tvůj problém bude asi někde jinde, třeba svíčka, kábl ke svíčce, špatný kontakt apod. Toď můj názor. Petr
jednou mě dynamo přesto úplně dobíjet a jelo to jenom na baterii cca. 50km (mám K750, 6V). Po celou dobu to jelo bez problému, až baterie začala být vybitá tak prostě začala chcípat. Takže tvůj problém bude asi někde jinde, třeba svíčka, kábl ke svíčce, špatný kontakt apod. Toď můj názor. Petr
-
Boldrik-1945
Re: Bezkontaktní zapalování
Čau Zajo,
Mám k-750 r.1960 se side a co tady popisuješ nemá z dobíjením nic společného.Mám taky bezkontakt a to bud jede nebo ne.Chybu hledej v karbecech nebo na svíčkách.pokud máš ovšem zápalko dobře seřízené.
Mám k-750 r.1960 se side a co tady popisuješ nemá z dobíjením nic společného.Mám taky bezkontakt a to bud jede nebo ne.Chybu hledej v karbecech nebo na svíčkách.pokud máš ovšem zápalko dobře seřízené.
Yamaha virago xv 750
Čz 175-standart 25B r.v.1938
K-750 r.v.1960
Čz 175-standart 25B r.v.1938
K-750 r.v.1960