Zámek kufru sajdy

Pochlubte se svými zlepšováky. Nebo zde hledejte inspiraci.
Pravidla fóra
Pochlubte se svými úpravami, vychytávkami, doplňky. Diskutujte o úpravách, nad jejichž provedením si lámete hlavu.
Michal

Zámek kufru sajdy

Nový příspěvek od Michal »

Né, že by sajda byla trezor, ale asi si tam také schováváte helmu atd., když si chcete odskočit třeba do obchodu.

Použil jsem zámek pro plechové skříňky a sponu na hadice. Je to trocha vrtání a pilování, náklady asi 150Kč.

Z venčí:
zamek1.jpg
zamek1.jpg (108.39 KiB) Zobrazeno 4254 x
zamek2.jpg
Odemčeno:
odemceno.jpg
odemceno.jpg (84.57 KiB) Zobrazeno 4254 x
Zamčeno:
zamceno.jpg
zamceno.jpg (28.75 KiB) Zobrazeno 4254 x
S tímto jednoduchým zámkem by si zloděj s kancelářskou sponkou asi za nějakou chvíli poradil, ale na běžného nenechavce pracujícího způsobem "popadnout a utéct" to stačí.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Další zajímavé řešení s visacím zámkem stylově se hodící k vojenské motorce má třeba Němec:
Obrázek
Více na http://www.nemec.estranky.cz/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Máte jiné řešení? Napište sem!
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Němec
Kontaktovat uživatele:

Re: Zámek kufru sajdy

Nový příspěvek od Němec »

sakryš předběhl jsi mě :)
moje řešení je nedokonalý v tom, že komukoliv stačí křížovej šroubovák na odšroubování a vyndání páčky - kdysi jsem to zatmelil a přebarvil, ale už to trochu prolezlo, tak je vidět, že je tam šroub - ale jako placebo dobrý :)
koukal jsem modely 2011 už mají konečně zamykání kufru v sérii, ono se to docela hodí, když výletíme, nebo jezdím do práce, tak je x hodin bez dozoru.
ještě byla v řešení petlice, ale tohle bylo jednoduchý a funkční - nebo spíš se do kufru ještě nikdo nezkoušel dobývat :)
Přílohy
IMG_2558.JPG
IMG_2559.JPG
Ural Ranger 2008, 22tis km
Michal

Re: Zámek kufru sajdy

Nový příspěvek od Michal »

Já mám na 2005 tu páku přivařenou na tyč, žádný šroub. Možností, že by to mělo jít nějak rozdělat, se tehdy soudruzi ještě nezabývali.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Odpovědět