Ta trubka za spojením mi příjde nějaká tenká. Ale to může být jen optický klam. Jaký je to průměr?
Offroad výfuky pro Ural750
Pravidla fóra
Pochlubte se svými úpravami, vychytávkami, doplňky. Diskutujte o úpravách, nad jejichž provedením si lámete hlavu.
Pochlubte se svými úpravami, vychytávkami, doplňky. Diskutujte o úpravách, nad jejichž provedením si lámete hlavu.
Re: Offroad výfuky pro Ural750
Koukám, že vaříš velmi rád. Já také, jen to vůbec neumím 
Ta trubka za spojením mi příjde nějaká tenká. Ale to může být jen optický klam. Jaký je to průměr?
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Za spojem jsem použil trubku o pruměru 40 mm . Zatím se výfuk chová podle představ
Ural Ranger Urban Camo .Dněpr MT10
-
František Buřval
Nestihneš nic. Ta zima s Dněprem je poslední dobou vždycky strašně krátká... Zlatá Číza, co se odstavila na pět měsíců.
Pan Buřval holt už hraje jinou ligu.
Pan Buřval holt už hraje jinou ligu.
-
František Buřval
kraval to nedělá má to hluboký zvuk,když tak to nastavím a dám ještě jeden tlumič ,původně jsem chtěl výfuky řešit jak ostatní ale ty trubky pod motorem mě překáželi a průchodnost se nezlepší ,tlumič vzadu vadí kolu a na druhý straně při dem.diferáku,takhle je všude dost místa,na zimní motorce jsem to předělal taky
Franto, když stojíš není to v sajdě cítit ?
-
František Buřval
na letním dnepru jsem jezdil sám ,tak to vyskouším na jaře ,na zimním to mám taky ,včera jsme jezdili ve dvou tak jsem projistotu dal krátký kolono pod sajdu a cítit to nebylo
Zde moje variace na téma výfuk pro lehký ofroud. Zatím jen nabodované, použil jsem stejný tlumič jako František, takže jsem šel vyzkoušenou cestou, s cílem udělat něco podobného.
MV650
K750
K750