Zdravím Vás pánové,
aktuálně řeším umístění blinkrů na Uralu m67 (mám teda motor m63 - to zn. 6V elektriku) Když jsem ho koupil, blinkry tam nebyly. Jen přepínač na řídítkách. Protože mám k motorce české papíry, řeším blinkry tak, abych neměl na STK problém. Bude stačit, když dám blinkry na motorku, nebo musí být i na sajdě? Tam jsem chtěl dát to staré světlo nahoru (takovou tu kapku). Máte s tím někdo zkušenost?
Blinkry a kam s nima...
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blinkry a kam s nima...
Pokud je tam musíš mít, tzn. rok výroby po tušim 1.7.1972, tak musej bejt pravý na sajdě a levý na motorce. Pravý na motorce bejt nesměj.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Podle publikace, která je pro potřeby dopravní policie, mají být směrovky umístěny takto.
Ale tímto způsobem to nemá řešeno žádný motocykl se sajdou. Umístění první dvojice směrových světel má být umístěna v první třetině délky vozidla. A to v případě umístění směrovky na blatníku sajdy není splněno. Schválně jsem se díval do techničáku, jestli nemá Ural nějakou výjimku, ale nemá. Skočím se ještě zeptat na STK, jak na to pohlíží.
Na těch obrázcích je sajda na levé straně, ale z hlediska umístění směrovek je to jedno.
Ale tímto způsobem to nemá řešeno žádný motocykl se sajdou. Umístění první dvojice směrových světel má být umístěna v první třetině délky vozidla. A to v případě umístění směrovky na blatníku sajdy není splněno. Schválně jsem se díval do techničáku, jestli nemá Ural nějakou výjimku, ale nemá. Skočím se ještě zeptat na STK, jak na to pohlíží.
Na těch obrázcích je sajda na levé straně, ale z hlediska umístění směrovek je to jedno.
Kde se dá sehnat ta publikace? 
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz