rozdil mezi motory k 750 a m72
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Re: rozdil mezi motory k 750 a m72
Právě, je lepší srovnávat emku z 50. tých let s BMW než s něčím pozdějším.Mě třeba mate, že mi do karterů BMW nejdou válce z emky z 50. tých let. Ale jak poznat karter z válečné emky, když má udajně signaturu BMW..?
Zde přikládám foto úchytu motoru poslední emky co se kdy dělala s označením M-72N.
Až mi přijede domu z Ruska ,tak podám info jaké má uložení ta váčka
Až mi přijede domu z Ruska ,tak podám info jaké má uložení ta váčka
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
- Honda Wanderer
Hele, nechci vypadat jako hnidopich, ale v tomhle to nebude. Zdvih je stejnej, vrtání taky a hlavy jsem měřil, mezi vnitřkem M-72 a K-750 není žádný rozdíl. Tak kde by se ten rozdíl kompresního poměru nabral?fapeko píše:Rozdíl je v kompresním poměru :emka 5,5:káčko 6 atm
Emková hlava ma ten nálítek co leze do válce 5mm a káčko by mělo mít 5,5mm ,ale s tím káčkem si nejsem jistý, protože jsem to měřil naposledy minulý týden při další GO motoru kdy si vždy ověřuji zda tam je dost místa aby nenarážel píst do hlavy.Tak to někdo změřte na svým káčku kdo máte sundané hlavy.
Nechce se mi momentálně kuchat 3 složené motory, z toho jeden po GO, ale jak se naskytne příležitost, tak změřím a porovnám i vnitřek těch válečnejch hlav, vsadím se, že i ty budou stejné.
Don't give in without the fight!
...potvrzuji, že hlava z m72, hlava m72 zimní, hlava ural a hlava k 750 mají stejný spalovací prostor...
vačky jako takový jsou taky stejný...
Rozdíl ve výkonu hledejte v karburaci, kvalitě benzínu, a ve snaze rusa vykázat že se něco změnilo. Papír snese všechno...
vačky jako takový jsou taky stejný...
Rozdíl ve výkonu hledejte v karburaci, kvalitě benzínu, a ve snaze rusa vykázat že se něco změnilo. Papír snese všechno...
DNĚPR 11-1974, DNĚPR19-1993,3ks M72-????, a spousta dalších samohybných vejhyklů