ural 650 rok víroby 1978

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
luboš

ural 650 rok víroby 1978

Nový příspěvek od luboš »

zrovna pořízenej stroj,spíš hromada šrotu,ale komplet,snat.chci se optat co to mu že byt za model,motor má kulate víka rozvodu ,jednotlivá sedla a tachometr ve světle,zadní tlumiče,nejsou něco jak perák ale uš takovej mega ram aš do zadu,nádrš kapka ale ne ta stěma dvířkama uprostřet ale takové gumi ,pasek dokola a pak takove šišate zboku na lemu,dyštak foto dodá,.de mi oto aby to hodilo jiskru,coš neháže není baterka,nevím jesi 6-12 voltu,další jak vipada zapalovaní ,spíš abych věděl jesi je komplet,mám tam cívku z ktery dou oba kabeli ke svíčkam,jeden kabel doní de od klíčku a relatek ,jeden zní de do nějakyho ancablu hned podní a ten je nejspíš rozdelovač ale taki nevim jesi je komplet ,prej tam má bejt palec jaj v autě ale je tam nějake kulate hejblo a pod ním vidim 2 malé cívky ancablse točí .foto do dám .ch ci vědět jesi hodí jiskru potažmo nastartuje abych moch začít s celkovou renovací,dík za otpovědi
Dneprstein

Re: ural 650 rok víroby 1978

Nový příspěvek od Dneprstein »

Ty vole, lidi. Naučte se, kurva, psát česky!!!!!
luboš

dík tomi pomuže
luboš

dyštak je to tenhle stroj,rok sem vikoumal ze štítku na krku řízení
http://uralforum.cz/viewtopic.php?f=8&t=53
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od fapeko »

Dneprstein:On se ptal na typ stroje a ne na pravopisne chyby.
Jinak Lubo projed si nejake fotky na google at vis jaky to mas typ,Ja udelal to same ,protoze sem mel taky nejakou skladacku
Naposledy upravil(a) fapeko dne 05 čer 2012, 11:33, celkem upraveno 1 x.
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
luboš

fapeko-daval sem odkas ja jí našel tu na foru,fotka tu je i něco oní,co ste jí tu uš zdrbli,a sem stoho jelen zřejmě je to 12 volt podle videí,ten samej stroj sem videl na videjku a měl utoho baterku z auta,pak tam někdo píše že kola z dněpru ale cosem koukal po manualech všech světu a planet tak sem nael že i tyhle hlatky ne ty kytičky se davaj a i na vopak
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od fapeko »

Lubo ,hod tu fotky toho tveho stroje at se muzeme k tomu nejak vyjadrit.
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
luboš

toje přesně on naty fotce ,ja ho koupil ot toho pána z toho fora otcut jak sem zjistil něco oněm,nahodou sem to tu našel,jeto ta samá fotka co měl na inzeratu ,ale klidně jí cvaknu znova osobně,čerstvou fotku
luboš

tak urálek maka nestabilně ale to určitě kuli karburatorum,dyšsem roschodil jiskru ,tak sem smontil karburátory ,zahltil je a kuli jistote sem nadrš otpojil a liltam benzim jen do hadicky karburatoru,nedělo se nic ,tak sem kapku seknul benzin přímo do valce a šel hnet naprvní šlapnutí a plinule,uplně sem se lek že to fachá,na podruhí sem se připravil,udělal vše znovu ale držel sem uš plin a tak pul minutky normálně plinule vrněl .musel sem tedy držet kapku plin ,reagoval na přidaní vše,ubraní vše ale nedrží volnoběch,ale doufam žednes vičistím nadrš a skusim vše znovu pjekně mu cupovat neš se zahřeje ale jeto fakt mazec tento stroj uplně mě dostal lepčí věc snat není,a to mám r1,a crf450,stadiona s11-22,zamlada votkojenej jawama ale tohle toje stroj ,at si ty předraženy jawi strčej někam
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Ahoj Luboši, jsem rád že se rodí další nadšenec, ale prosím Tě přestaň dráždit Dnersteina svojí češtinou. Nevěřím že mu to neděláš schválně. Dneprstein je fajn a já jsem fanda jeho webu. U něj jsem hltal první poznatky a jsem mu za to dosud vděčný. Pokud jsi dislektik jako můj kamarád, tak si nech pravopis zkontrolovat počítačem. Každý napíše občas nějakou chybu, ale tvé příspěvky jsou opravdu příliš provokativní .
Ten volnoběh bych hledal v nastavení karburátorů - volnoběžná směs. Vyčistit a profoukat karburátory, nastavit do výchozího nastavení. Ještě mne napadá, jestli ti někde nepřisává vzduch, to by se také hodně projevilo na volnoběhu. Tak držím palce ať to jezdí :P .
Michal

Nový příspěvek od Michal »

Luboši, pokud pocházíte z Polska, Slovinska, Ostravy, či jiné cizí země, oceňujeme, že se pokoušíte naučit náš jazyk, ale ve vašem případě prozatím ještě raději použijte Google Translator (http://translate.google.com/#auto|cs|). Výstup s překladače je sice velmi kostrbatý, ale ve vašem případě je stále ještě výrazně srozumitelnější.
Chápeme, že zahraniční příznivci sovětských motocyklů nemohou umět dobře česky, ale něco tak nesrozumitelného, jako teď píšete, odmítnou číst mnozí z těch, co by Vám jinak relevatně odpověděli a dobře poradili. Já sám jsem nedokázal přečíst více než jednu větu.
Děkuji i za Vaše pochopení.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
luboš

jirkam-mt9 dík za rady,vše uš funguje ,volnoběch drží,ale stratil sem ,zřejmě volnoběžnou trisku a tet je volnoběch hodně visoko.leví válec o proti pravemu nemá žadny tlak dyš prošlápnu bez svíček, ale vliv na start má,dyš mu nenacupuju ,tak moto nechitne.jinak de v poho našlápnout,dnes uš najetych par set metru
Odpovědět