2. Šumavský sraz
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
2. Šumavský sraz
Zdar soudružky a soudruzi, léto se blíží a s ním i 2. Šumavský sraz příznivců ruských motocyklů. Jelikož potřebuji včas zajistit volný areál v Dubové Lhotě, uvítal bych Vaše názory ohledně termínu konání tak, abych nenarušil Vaše plány dovolených. Děkuji za vyplnění ankety.
Jirka a spol.
Jirka a spol.
Re: 2. Šumavský sraz
Sice tam zadnou naplanovanou dovolenou jeste nemam, ale druhej termin je pro me jistejsi. Preci jen ten prvni je prodlouzeny vikend a mozna se tam nejaky vylet jeste trefi.
Uz se tesim, doufam ze bude zase tankodrom s kaluzi
Uz se tesim, doufam ze bude zase tankodrom s kaluzi
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
-
Dneprstein
Mě zas klasicky nebude sedět ani jeden, tudíž se demokraticky hlasování neučastnim... 
Já nemám problém ani s jedním termínem, takže jsem se přizpůsobil zatím většině.
2. Šumavský sraz
P.S.: Pro účastníky loňského srazu připravujeme malé snad příjemné překvapení.
Jirko, předvedl jsi krásný let plavmo přes řidítka. Ve zpomaleném záběru je to hezky vidět. Zřejmě jseš z dobrého oddílu gymnastiky.
Dněprák píše:Jirko, předvedl jsi krásný let plavmo přes řidítka. Ve zpomaleném záběru je to hezky vidět. Zřejmě jseš z dobrého oddílu gymnastiky.
Tak za necelé dva týdny je zde Šumavský sraz, na který Vás všechny srdečně zvu.
Zde jsou dvě zajímavé oběti hledání trasy vyjížďky - Imro a jeho rozpadlý brzdový štít (nechápu proč se to stalo) a Pepa a jeho Serjoža, který po prasknutí ventilu excelentně zhltl celý píst - to jsem ještě neviděl
. Doufám že jsme si tímto vybrali daň poruch za Vás a všichni dojedete bez problémů k nám i domů.
Vyjížďku jsem se snažil vybrat bezproblémově sjízdnou, ale zajímavou. Jestli se to povedlo - posuďte sami na srazu.
Zde jsou dvě zajímavé oběti hledání trasy vyjížďky - Imro a jeho rozpadlý brzdový štít (nechápu proč se to stalo) a Pepa a jeho Serjoža, který po prasknutí ventilu excelentně zhltl celý píst - to jsem ještě neviděl
Vyjížďku jsem se snažil vybrat bezproblémově sjízdnou, ale zajímavou. Jestli se to povedlo - posuďte sami na srazu.
Dorazíme, ale tentokrát ne v "plné sestavě", já asi potupně na nesovětském stroji, na Dněpru to definitivně vzdaly zadní tlumiče 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"