14.Motosetkání Ural - Dněpr Čechy
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
14.Motosetkání Ural - Dněpr Čechy
A opět zdravím majitele a příznivce motocyklů Ural, Dněpr a jím příbuzných strojů a dovoluji si Vás pozvat na další Českomoravskoslezský sraz a to již na 14.Motosetkání Ural - Dněpr Čechy.
Setkání se uskuteční ve dnech 1.9. - 3.9. 2023 v Lounkách U Trumpetky.
Program bude obdobný, jako již v předchozích setkání.
Projedeme se po polních a lesních cestách Českého středohoří, opět se podíváme na Babiny, kde bude možnost pro příznivce bahna ušpinit si motocykly.
Ti, co nemají rádi polní a lesní cesty budou naši trasu kopírovat po asfaltu.
Samozřejmě proběhnou nějaké soutěže mezi Uralisty a Dněpristy.
Průběžně budou podávány důležité, upřesňující informace. Spaní jako vždy ve stanech, stravu zabezpečí Bistro U Trumpetky.
Zatím nevím, jestli budou husy, kohouti a jiná havěť, která na vesnicích žije, ale kdo bude potřebovat, vydám mu špunty do uší.
A tak se tedy těším na známé, ale i neznáme nové tváře, které k nám zavítají.
Ivan a Zdeněk.
Setkání se uskuteční ve dnech 1.9. - 3.9. 2023 v Lounkách U Trumpetky.
Program bude obdobný, jako již v předchozích setkání.
Projedeme se po polních a lesních cestách Českého středohoří, opět se podíváme na Babiny, kde bude možnost pro příznivce bahna ušpinit si motocykly.
Ti, co nemají rádi polní a lesní cesty budou naši trasu kopírovat po asfaltu.
Samozřejmě proběhnou nějaké soutěže mezi Uralisty a Dněpristy.
Průběžně budou podávány důležité, upřesňující informace. Spaní jako vždy ve stanech, stravu zabezpečí Bistro U Trumpetky.
Zatím nevím, jestli budou husy, kohouti a jiná havěť, která na vesnicích žije, ale kdo bude potřebovat, vydám mu špunty do uší.
A tak se tedy těším na známé, ale i neznáme nové tváře, které k nám zavítají.
Ivan a Zdeněk.
Naposledy upravil(a) Dněprák dne 25 úno 2023, 17:48, celkem upraveno 1 x.
- Me2d
- Kontaktovat uživatele:
Re: 14.Motosetkání Ural - Dněpr Čechy
Pisu si do kalendare a modlím se abych měl volno
Člověk něčím švihlej bejt musí, jinak by se z toho snad i zbláznil :-)
Tak snad Ti to letos vyjde, ale na toho nahoře bych moc nespoléhal.
- Me2d
- Kontaktovat uživatele:
Kurde jsem v práci...
Člověk něčím švihlej bejt musí, jinak by se z toho snad i zbláznil :-)
Škoda,chtěl jsem jet,ale motor řekl dost a odporoučel se
Nedá se nic dělat, tak snad příště.
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Ahoj,
to video s Bivojem je boží .
My jsme dojeli, jen po cestě jsme ztratili vzduch ze zadní pneumatiky, tak jsme byli nuceni použít rezervu .
Dněprům a možná u Uralům zdar.
Šumaváci
to video s Bivojem je boží .
My jsme dojeli, jen po cestě jsme ztratili vzduch ze zadní pneumatiky, tak jsme byli nuceni použít rezervu .
Dněprům a možná u Uralům zdar.
Šumaváci
Děkuji přátelé, Vaše uznání přijímám s nesmírnou pokorou.........
A 14. Motosetkání Ural - Dněpr Čechy je již minulost.
Děkuji všem, kteří se na tento sraz vypravili a strávili víkend U Trumpetky.
Počasí trochu zazlobilo a v pátek se na nás snesl celkem solidní liják. Tak, jak jsem si vždycky přál, aby před srazem zapršelo, tak tolik vody by zase být nemuselo. Sice se neprášilo, ale některé úseky byly bez pomoci kulometčíků neprůjezdné. A protože hrozil opožděný příjezd na oběd , musel jsem zrušit asi třetinu vyjížďky v lesních úsecích. Ale za to nemůžu a omlouvám se těm, kterým jsem říkal, že je to nenáročná vyjížďka.
I král Šumavy musel svůj minimotocykl přesvědčovat, aby se přední kolo točilo.
Na Babinách se uskutečnil první souboj mezi družstvy Ural a Dněpr. Lépe se dařilo týmu Uralistů.
Po vyjíźďce byla druhá část soutěže, kde v přehozu pneumatikou zvítězili Uralisté. Ve střelbě z praku byli úspěšnější Dněpráci díky Jirkovi, který zasáhl přímo střed terče.
Takže po třech srazech vede družstvo Dněprů s dvěma výhrami oproti jedné výhře Uralů.
A večer už proběhl tak jako vždy, Tonda s bráchou zahráli a my jsme si společně s nimi zazpívali.
Foto a videa na : https://www.rajce.idnes.cz/dneprak/albu ... -trumpetce
A tak, ještě jednou díky za to, že jste přijeli a užili si (snad) společně strávený víkend.
Děkuji všem, kteří se na tento sraz vypravili a strávili víkend U Trumpetky.
Počasí trochu zazlobilo a v pátek se na nás snesl celkem solidní liják. Tak, jak jsem si vždycky přál, aby před srazem zapršelo, tak tolik vody by zase být nemuselo. Sice se neprášilo, ale některé úseky byly bez pomoci kulometčíků neprůjezdné. A protože hrozil opožděný příjezd na oběd , musel jsem zrušit asi třetinu vyjížďky v lesních úsecích. Ale za to nemůžu a omlouvám se těm, kterým jsem říkal, že je to nenáročná vyjížďka.
I král Šumavy musel svůj minimotocykl přesvědčovat, aby se přední kolo točilo.
Na Babinách se uskutečnil první souboj mezi družstvy Ural a Dněpr. Lépe se dařilo týmu Uralistů.
Po vyjíźďce byla druhá část soutěže, kde v přehozu pneumatikou zvítězili Uralisté. Ve střelbě z praku byli úspěšnější Dněpráci díky Jirkovi, který zasáhl přímo střed terče.
Takže po třech srazech vede družstvo Dněprů s dvěma výhrami oproti jedné výhře Uralů.
A večer už proběhl tak jako vždy, Tonda s bráchou zahráli a my jsme si společně s nimi zazpívali.
Foto a videa na : https://www.rajce.idnes.cz/dneprak/albu ... -trumpetce
A tak, ještě jednou díky za to, že jste přijeli a užili si (snad) společně strávený víkend.
Takové pěkné bahnité vyjížďky bych nezkracoval , i kdyby měl řízek vystydnout.
Ural Ranger 2019
Souhlasím, ale mimo plán se tam dostala svatba, která měla oběd po nás. A to už by nebylo v silách kuchyně zvládnout.
Ale jsem rád, že se mezi námi najdou Ti, kterým nevadí, že to klouže, že se musí občas zatlačit a potom motocykl i umýt. A myslím, že je jich většina
Ale jsem rád, že se mezi námi najdou Ti, kterým nevadí, že to klouže, že se musí občas zatlačit a potom motocykl i umýt. A myslím, že je jich většina
Tak to jo. Alespoň jsme měli svatební svíčkovou.
Ural Ranger 2019