Elefant 2014

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Dněprák

Elefant 2014

Nový příspěvek od Dněprák »

Tak jsem se zúčastnil Elefantu 2014. Vyrazili jsme s Evženem a Jirkou. V různých diskuzích hodnocení jsem si dříve přečetl : šílenost, megaakce, opilci, řev, rachejtle, šílenci jezdící sem a tam, bahno, sníh, mráz, chaos a podobně. Ano to všechno v hodnocení sedí . A letos i dost bláta. Ale méně než vloni. Ale jinak to byl sraz podobný většině srazů. Akorát, že při tomto počtu lidí ( přijeli jsme v pátek a pořadové číslo na brožůrce kterou jsem dostal bylo 2281) musí být zákonitě víc opilců, větší rámus a podobně než na srazech menších. Sešli se tam lidé různí. Opravdu šílenci, kteří přijeli z Itálie na malém skůtru s batohem a stanem na zádech, opilci, kteří už neměli síly se zvednout z bláta, další, kteří úplně v pohodě močili na zaparkované motocykly, exhibionisti, kteří museli jezdit neustále sem a tam na přeplněných motocyklech. Střelmistři, kteří neustále odpalovali rachejtle a dělobuchy. Dále party, které přijely vybaveny vytápěnými stany, připravenými ohništi od kterých se nehnuly. Na některých místech to vypadalo jako kdyby tam byl sraz těch krutých a drsných kožených motorkářů, jak to vidíme někdy ve filmech. Pár strojů a jejich majitelů vypadali přesně jako Čmoudi z filmu o těch co přežili a potom spolu bojovali o uzemí, benzín a podobně. Bylo k vidění spoustu zajímavých strojů, které jinde neuvidíme.
Ale taky tam bylo spoustu motorkářů, které potkávám na srazem Dněprů a Uralů. Byli různě po skupinkách a tak se dalo i normálně posedět u ohně. A takových skupin ostatní motorkářů tam bylo si myslím většina.

pár fotek na www.dneprak.rajce.net/
A co závěrem . Dojel jsem, viděl jsem a stačí. Víckrát nemusím.
Naposledy upravil(a) Dněprák dne 03 úno 2014, 11:04, celkem upraveno 1 x.
hipik634-750

Re: Elefant 2014

Nový příspěvek od hipik634-750 »

ja si odpustim i to jedenkrat :)
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Stopl

Nový příspěvek od Stopl »

Palec nahoru za statečnost.Já mám klaustrofobii z mnohem menších srazů :) Když vidím ty fotky,tak skutečně never :mrgreen:
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

skoda ze jste nerekli ze jedete, bych se pridal
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Myslel jsem, že patříš taky mezi odpůrce těchto velkých srazů.
veverka

Nový příspěvek od veverka »

Pěkné, ale do bahenních lázní si radši zajedu jinam :mrgreen: Taky mám z podobně velkých srazů hrůzu, nic pro člověka, kterej skupinu deseti lidí považuje za velký dav.
белка
"hydroveverka"
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Dněprák píše:Myslel jsem, že patříš taky mezi odpůrce těchto velkých srazů.
Vetsinou jo, ale na Elefanty se chci aspon jednou podivat, udelat zarez na pazbe. To samy Faro, to uz planuju taky leta.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Odpovědět