Je neuveritelny, co to prohrne... Skoda ze tady u nas nemivame v zime snih, ale i na ledu a blate to jezdi dobre
Vstréča - první jarní sraz?
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: Vstréča - první jarní sraz?
Luxusni videa 
Je neuveritelny, co to prohrne... Skoda ze tady u nas nemivame v zime snih, ale i na ledu a blate to jezdi dobre
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Zimní příprava i video je na jedničku!!
Ahoj, přidal jsem fotky ze zimního srazu http://dnepry.webnode.cz/fotogalerie/zi ... nepr-ural/
Tak to vypadá, že Vstréča 2012 bude zase opravdu zimní. Pavel už vypsal podmínky konání, takže mám trochu obavu, aby se konala... Je tu někdo s náklaďákem, kdo by mohl navézt do Prahy k Muzeu 4 kopy sněhu? 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
já mám na zadním 1mm vzorku, klouže to už i na asfaltu pod plynem, sníh nevím nevím..
letošní sezona pro nás byla nějak ostudná - zima když už sněžilo byli jsme s manželkou v práci, léto to samý..vlastně jsme se letos ani pořádně nesvezli
letošní sezona pro nás byla nějak ostudná - zima když už sněžilo byli jsme s manželkou v práci, léto to samý..vlastně jsme se letos ani pořádně nesvezli
Ural Ranger 2008, 22tis km
Já jsem moc rád, že se Pavel vrátil k léty osvědčené tradici a příští Vstréča již nebude prvním jarním srazem. Moc se těším na vyjížďku zasněženým lesem.
Němec: Já mám na zadním kole místy -1mm vzorku. Sraz v Rozhraní ta guma ale ještě dá, nerad vyhazuji gumy, které nejsou úplně sjeté
Tuhle zimu chci vyzkoušet Mitas s bílým pruhem - krosovou gumu se zimní směsí.

Kroskaři ji dost chválili, prý má lepší záběr na ledu a méně se opotřebovává než ztuhlá letní guma. Stojí polovinu toho co zimní varianta Heidenau K-37.
Němec: Já mám na zadním kole místy -1mm vzorku. Sraz v Rozhraní ta guma ale ještě dá, nerad vyhazuji gumy, které nejsou úplně sjeté

Kroskaři ji dost chválili, prý má lepší záběr na ledu a méně se opotřebovává než ztuhlá letní guma. Stojí polovinu toho co zimní varianta Heidenau K-37.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Ahoj.
Kamarád z pneuservisu mi našel 2 pneumatiky, které by se hodily na naše zimní jízdy. Lepší by prý byla ta XT-454. Cena okolo 1400 Kč bez DPH.
Kamarád z pneuservisu mi našel 2 pneumatiky, které by se hodily na naše zimní jízdy. Lepší by prý byla ta XT-454. Cena okolo 1400 Kč bez DPH.
Tak v Praze už jsou 2cm sněhu a sněží. Zajdem nakupit před Muzeum ty čtyři kupy sněhu, aby mohla bejt Vstréča? 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Zítra jedem s bratrem do Práglu, tak to tam omrknem.
Kdyby to nebylo tak daleko, možná bychom tam nějakej sníh dovezli - mám na střeše u Scénica asi 15cm. Já to říkám pořád, že nejlepší garáž je hromada sněhu!!
Kdyby to nebylo tak daleko, možná bychom tam nějakej sníh dovezli - mám na střeše u Scénica asi 15cm. Já to říkám pořád, že nejlepší garáž je hromada sněhu!!
Myslím, že už Pavel vyhledává vhodné místo na uskutečnění této akce. Aspoň tedy doufám, že jo.
Myslím, že Pavel má místo vybráno už hodně dávno, spíše čeká na dostatečnou sněhovou nadílku. Nevím jak tam, ale tady je to furt slabé, snad nasněží pořádně příští týden.
By my deeds I honor him, flat twin.
No, tak letošní vstréča 19.2. mě míjí, končím v sobotu ráno 
Ural Ranger 2008, 22tis km
tak jsem se dockal,zas fajn akce.s kym se uvidim?
Paráda!!
Tak to mám pět dní na to, abych se vzpamatovala ze srazu, co byl tenhle víkend...
130km na simsonu v minus deseti, pak v noci na bivaku -27°C a 130km v minus pěti
Tak to mám pět dní na to, abych se vzpamatovala ze srazu, co byl tenhle víkend...
130km na simsonu v minus deseti, pak v noci na bivaku -27°C a 130km v minus pěti
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"