5. Šumavský sraz

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Re: 5. Šumavský sraz

Nový příspěvek od Davy »

Jelikoz se mi nechce s Dneprem poskakovat v kolone, tak pojedu z Prahy zpatky na sever a v Novy Vsi na Slany a pak dolu na Plzen a Klatovy. Vyrazim v pul ctvrte z Letnan. Potkam na te trase nekoho?
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
petr

Nový příspěvek od petr »

Děkuji organizátorům jako vždy za perfektní sraz . Domů jsem dorazil na jeden zátah za 2,5 hodiny. Motor skvěle přede díky Fapekovi , převodovka vydržela, dojel jsem bez problémů a tímto bych chtěl moc poděkovat, všem kteří mi ji pomohli při noční směně opravit , ještě jednou hoši velký dík :lol: :lol: :

http://petr-dnepr.rajce.idnes.cz/Sraz_D ... .-12.7.15/
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Taky dekuji organizatorum. Nevim jestli to bylo perfektni jako vzdy, pac jsem tam byl poprve, ale perfektni to bylo. :)
Dnepr ukazal cestou domu ze umi majitele pocvicit ve schopnosti improvizace. Utrhnul se plisek co drzi retizek na plynovy rukojeti. To clovek proste nevymysli. Nahradnich picovin se vozi hafo, ale kdo vozi plynovej heft? :) Samozrejme to vyresil jednoduse kus dratu a hadicova spona.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Fort

Nový příspěvek od Fort »

Dave, cestou domů jsem našel za Dolní Lhotou Tvoje ponožky, které sis cestou sušil na ochranném rámu levého válce.
Tak Ti je někdy vezmu na další sraz.

Byly vyprané, nebo jen tak na vyvětrání ? (..kvůli skladování...)
Soptík

Nový příspěvek od Soptík »

Tak ty fusekle byly Davyho. A my jsme spekulovali komu patří. :lol:
Jawa 350/640
Jawa 250/353
K-750
Fort

Nový příspěvek od Fort »

No já je cítil už z té zatáčky jak se vyjede z kempu na tu rovinku.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Fort píše:Dave, cestou domů jsem našel za Dolní Lhotou Tvoje ponožky, které sis cestou sušil na ochranném rámu levého válce.
Tak Ti je někdy vezmu na další sraz.

Byly vyprané, nebo jen tak na vyvětrání ? (..kvůli skladování...)
:D Dik, ale mozna je radsi vyhod do nebezpecneho odpadu. Byly jety, do pristiho srazu by se z nich mohla vytvorit nejaka nova zivocisna forma. Ja jsem si vecer kdyz jsem je tam daval rikal ze nejsou za tim revmaplechem videt, ze je tam urcite zapomenu.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
hipik634-750

Nový příspěvek od hipik634-750 »

koukam, ze nemusite mit hipika, abyste mohli neco peknyho rozebirat :)
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

hipik634-750 píše:koukam, ze nemusite mit hipika, abyste mohli neco peknyho rozebirat :)
chybels nam tam, chteli jsme tu prevodovku prodlouzit, ale nevedeli jsme jak na to. :)
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od fapeko »

Vždyť ta převodovka byla po ruské GO, :D tak nevím proč to Petr rozebíral .......asi zase chtěl byt středem pozornosti :mrgreen:
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Zdar Šumaváci.
Sraz se vydařil, účast myslím velmi dobrá. Pokud by se provádělo nějaké vyhodnocení oblíbenosti srazů , asi by jste zaujímali čelní místo.
Na http://www.dneprak.rajce.net/ je pár foto a videa z jízd po tankodromu a Michalovy přejezdy močálem.
Nevím proč, ale na rajčeti je ta kvalita videa o hodně horší než po stažení z kamery do počítače.
Boldrik-1945

Nový příspěvek od Boldrik-1945 »

čus dněpráku,tak sem se díval že taky jezdíš na elefanty.My sme jezdili na jawkách a letos sem to chtěl s kámošem dát na káčku,jenomže to mašina nedala.Umřela na strážným.Stejně docela slušný výkon nato že sem ho měl 3 měsíce a najel 50 km.Ty si odkud přesně?Tu šumavu sem chtěl dát,ale nestihl sem ho dodělat.Renovuju,když tak se mrkni na naše stroje mám tam adresu na rajče.Ta šumava vypadala dobře,snad to příští rok dám.Dík za ty fotky,aspon sem se pokochal.
Yamaha virago xv 750
Čz 175-standart 25B r.v.1938
K-750 r.v.1960
buchtic

Nový příspěvek od buchtic »

domů jsem včera dorazil jen mě chvíli zdrželo to že jsem v poděbradech přetrhnul píst na čepem, no co aspon mám novej popelník,,
k750side,jawa 559side
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Ahoj kamarádi, děkuji všem za hojnou účast a pozitivní ohlasy které potěší. Zvláštní poděkování patří Tonckovi, který svým vystoupením vyrobil super atmosféru - děkuji moc. Vynasnažíme se Vaši přízeň nezklamat i v další pětiletce. Dle prezentace se zúčastnilo srazu 71 osob (včetně dětí a pořadatelů) a 34 motocyklů, čímž jste pokořili nejvyšší účast za všech 5 roků a dali jste nám mandát na další ročník - děkuji. Zároveň oznamuji, že další ročník se bude opět konat druhý víkend v červenci. Jakmile dám dohromady fotky, tak sem dám odkaz.
Ještě jednou děkuji všem za účast a podporu.
Za Sidecar Šumava
Jirka
Jirka-hk

Nový příspěvek od Jirka-hk »

I my se připojujeme s DÍKY za výborně odvedenou práci při pořádání srazu pro pacienty co jezdí se sajdami.
Máme to daleko, ale opravdu to opět stálo za to. Příště zas... DÍK...
DNĚPR 11-1974, DNĚPR19-1993,3ks M72-????, a spousta dalších samohybných vejhyklů
Odpovědět