prodam valecnou sajdu M72 odmontovana z HD WLA
Pravidla fóra
Individuální prodej a poptávky všecho souvisejícího se sovětskými stroji.
Pro zachování přehlednosti prosím dodržujte následující pravidla:
-Pokud s tím obchodujete, použijte prosím další sekci, je to zdarma.
-Název tématu začínejte písmeny "P:" (prodám), nebo "K:" (koupím), případně "V:" (vyměním).
-Následuje vždy název prodávané věci. Pokud je věcí víc, tak souhrnné označení (např "Díly MT11/16").
-Do textu inzerátu rozepište jednotlivé prodávané věci na řádky pod sebe, za ně uvádějte buďto cenu, nebo "dohodou". Všechny nabízené díly uvádějte do jednoho inzerátu.
-Používejte tlačítko "Upravit" pro inzerátu dotazu - přidávání dalších položek.
-Kdykoliv některý díl ze seznamu prodáte, dopište na řádek na něj "PRODÁNO", nemažte jej.
-Pokud prodáte všechny položky inzerátu, editujte název inzerátu a nahraďte "P:" označením "PRODÁNO:". Případně "KOUPENO:", pokud to byl poptávkový inzerát.
-U celých motorek vždy uveďte, jaké má papíry.
Děkujeme za dodržování pravidel.
Individuální prodej a poptávky všecho souvisejícího se sovětskými stroji.
Pro zachování přehlednosti prosím dodržujte následující pravidla:
-Pokud s tím obchodujete, použijte prosím další sekci, je to zdarma.
-Název tématu začínejte písmeny "P:" (prodám), nebo "K:" (koupím), případně "V:" (vyměním).
-Následuje vždy název prodávané věci. Pokud je věcí víc, tak souhrnné označení (např "Díly MT11/16").
-Do textu inzerátu rozepište jednotlivé prodávané věci na řádky pod sebe, za ně uvádějte buďto cenu, nebo "dohodou". Všechny nabízené díly uvádějte do jednoho inzerátu.
-Používejte tlačítko "Upravit" pro inzerátu dotazu - přidávání dalších položek.
-Kdykoliv některý díl ze seznamu prodáte, dopište na řádek na něj "PRODÁNO", nemažte jej.
-Pokud prodáte všechny položky inzerátu, editujte název inzerátu a nahraďte "P:" označením "PRODÁNO:". Případně "KOUPENO:", pokud to byl poptávkový inzerát.
-U celých motorek vždy uveďte, jaké má papíry.
Děkujeme za dodržování pravidel.
-
golfkiller
prodam valecnou sajdu M72 odmontovana z HD WLA
Prodam valecnou sajdu s pevnym ramem kolem kola.Sundana v rusku z HD WLA v ramci lend and lease.Jsou k ni drzaky i na hd. Ram,blatnik tak nrjak hotovy .Lodicka otryskana.Kolo kytka. Na lodce bude prace ale je to nefalsovany vakecny origos!! Cena pevna 12tis foto mailem.
armymaniak@seznam.cz
armymaniak@seznam.cz
-
golfkiller
Re: prodam valecnou sajdu M72 odmontovana z HD WLA
No levnejs to nepujde .V Polsku stoji samotny ram od 1500PLN 
ahoj, rád bych se na tu tvou válku podíval, mohl bys poslat fotky? Zajímá mě ram s těmi drzaky a hlavně loď. Díky 
M-72
...fotky jsem nalezl na bazoši a na iveteranu...
"Majitel se pravděpodobně stydí"
"Majitel se pravděpodobně stydí"
DNĚPR 11-1974, DNĚPR19-1993,3ks M72-????, a spousta dalších samohybných vejhyklů
-
golfkiller
důvod proč by se majitel měl stydět? Mi prozrádíš kejmo? Nechceš koupit nekupuj nenutim ji nikomu. Tak jak jsem ji koupil tak ji prodávám,chtěl jsem dávat do kupy emku ale mam raritnější věci na reno tak jde vše pryč ....
Neber to zle- čekal jsem reakci, ale když cpeš inzeráty s fotkama po netu, tak proč je k inzerátu nedáš i sem???
DNĚPR 11-1974, DNĚPR19-1993,3ks M72-????, a spousta dalších samohybných vejhyklů
-
golfkiller
Bo jsem na mobilu a z nej mi to sem proste nechce prolest.
-
golfkiller
Ja jen k tomu stydeni,jestli tim myslis cenu tak pokud nekdo ma zajem muze koupit samotnej ram tady,bez drzaku,pet,kola atd nech sa paci 
http://allegro.pl/m-72-zis-bmw-czesci-r ... 37201.html
http://allegro.pl/m-72-zis-bmw-czesci-r ... 37201.html
nerad ti kazím iluze, ale dle mne bude minimálně ta loď poválka
M-72
Jak's to poznal arno? Můžu akorát konstatovat že se v mnoha detailech liší od loďky 80'.
MV650
K750
K750
-
golfkiller
jak jsi to poznal by mě taky zajimalo? Ja ji nafotim nějak lépe. Ale každopádně jsou na ní zavařené veškeré díry po držácích beden,držáku kulometu atd. Páka otevírání kufru je taky jiná odlitá jako prase . Na druhý sajdě co mam z roku 55 je páka uplně jiná a menší detailky.
Hoď jsem ty fotky jak píšeš - lodě pěkně zboku celkovou siluetu a zezadu, ať to jde lépe vidět, pak to porovnámegolfkiller píše:jak jsi to poznal by mě taky zajimalo? Ja ji nafotim nějak lépe.
M-72
-
golfkiller
ok ,cca v pátek.Ted se tam nedostanu.
-
golfkiller
lodka prodána a opět jde na HD a originál to byl howg!
Gratuluju,golfkiller píše:lodka prodána a opět jde na HD a originál to byl howg!
jen škoda, žes neposlal ty fotky abychom to mohli porovnat
M-72